Dana White: De UFC is geen plek voor gehandicapte MMA vechters! Nieuws
Nieuws

Dana White: De UFC is geen plek voor gehandicapte MMA vechters!

Dana White: De UFC is geen plek voor gehandicapte MMA vechters!

Respect

Dana White de grote baas van de UFC zegt dat hij het grootste respect voor Nick Newell heeft, en hij gaf hem een ​​kans in de Contender Series en dat zal blijkbaar zijn enige kans zijn. Newell, heeft een aangeboren beperking aan zijn linkerarm die zich tot net voorbij de elleboog uitstrekt, hij verloor via een unaniem besluit aan Team Alpha Male-vechter Alex Munoz in zijn poging om een ​​UFC-contract te verdienen.

Naderhand zei Newell dat hij zijn droom niet opgeeft om op een dag in de Octagon te strijden, maar of Dana White hem opnieuw een kans zal geven valt te betwijfelen. Volgens White heeft hij alleen maar respect voor Newell, maar hij lijkt niet te geloven dat hij gemaakt is om te vechten in de UFC.

Youtube
Youtube

Niet gered

"Ik respecteer die jongen heel erg," zei White dinsdagavond tegen Newell. "Natuurlijk gaf ik hem daarom een ​​kans. Ik geloofde altijd dat de UFC een moeilijke plaats was voor Nick. Dit is een moeilijke plaats zelfs met twee armen en twee benen. Dit is de real deal. "Ik heb hem in de Contender-serie geplaatst om te zien of hij de UFC kon halen. Hij heeft het niet gered. "

Newell, die eerder was gestopt met vechten voordat hij eerder dit jaar terugkeerde om opnieuw de kooi in te gaan, heeft een 14-2 record met zijn enige verliezen tegen Munoz en de huidige UFC lichtgewicht Justin Gaethje. Newell heeft beloofd door te gaan met zijn vechtcarrière, maar het is niet te voorspellen of hij uiteindelijk White zal overtuigen om hem nog een kans te geven om het in de UFC nog eens over te doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws