Dana White; Connor McGregor vecht tegen Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

Dana White; Connor McGregor vecht tegen Khabib Nurmagomedov

Dana White; Connor McGregor vecht tegen Khabib Nurmagomedov

Dana White; Connor McGregor vecht tegen Khabib Nurmagomedov

McGregor beschuldigd van drie feiten van mishandeling

De UFC-president onthulde dat hij nu van plan is om de 29-jarige in Las Vegas te ontmoeten om zijn volgende zet te bespreken. Maar eerst heeft McGregor op 14 juni een afspraak bij de rechtbank in New York, waarbij hij wordt aangeklaagd voor de aanslag op de bus van Nurmagomedov tijdens UFC 223 in Brooklyn afgelopen april. McGregor werd vrijgelaten op $ 50.000 borgtocht nadat hij werd beschuldigd van drie feiten van mishandeling en één wegens crimineel gedrag.

Op de UFC Liverpool-persconferentie gisteravond zei White: "Conor en ik gaan elkaar ontmoeten in Vegas.

Khabib Nurmagomedov pakte de lichtgewicht titel met de nederlaag van Al Iaquinta nadat McGregor de titel vacant had gesteld. 'Hij en ik hebben elkaar sinds New York niet meer gezien. Dus we hebben elkaar niet gezien, we hebben niet gepraat, niets, dus we moeten snel bijeenkomen. "Het hangt ervan af wat er in juni in New York met hem gebeurt. We kunnen niets vaststellen over wat de toekomst biedt, totdat het in Juni is opgehelderd. "Ik ben er vrij zeker van dat dit het gevecht is wat Conor wil, en ik ben er vrij zeker van dat dit de strijd is die Khabib wil. Dus ja, ik kan dat zien gebeuren.

Er waren geruchten dat Nurmagomedov McGregor in Rusland plaats zou vinden maar dat werd vorige maand door White weerlegt. Hij vertelde TMZ: "Als je zoiets groots doet, moet je het in Vegas doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws