Dana White; Connor McGregor vecht tegen Khabib Nurmagomedov – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Dana White; Connor McGregor vecht tegen Khabib Nurmagomedov

Dana White; Connor McGregor vecht tegen Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor zal waarschijnlijk Khabib Nurmagomedov voor de UFC lichtgewicht titel onder ogen zien na de laatste opmerkingen van Dana White. De UFC-president is ervan overtuigd dat een van de beide vechters het onderspit zal moeten delven voor de titel van de 155 pond divisie. White en McGregor zouden elkaar afgelopen weekend ontmoeten in Liverpool, maar die meeting werd uitgesteld en zal naar verwachting in de komende weken opnieuw worden gepland.

Conor McGregor zinspeelt op gevecht tegen Khabib Nurmagomedov in Rusland

McGregor beschuldigd van drie feiten van mishandeling

De UFC-president onthulde dat hij nu van plan is om de 29-jarige in Las Vegas te ontmoeten om zijn volgende zet te bespreken. Maar eerst heeft McGregor op 14 juni een afspraak bij de rechtbank in New York, waarbij hij wordt aangeklaagd voor de aanslag op de bus van Nurmagomedov tijdens UFC 223 in Brooklyn afgelopen april. McGregor werd vrijgelaten op $ 50.000 borgtocht nadat hij werd beschuldigd van drie feiten van mishandeling en één wegens crimineel gedrag.

Op de UFC Liverpool-persconferentie gisteravond zei White: “Conor en ik gaan elkaar ontmoeten in Vegas.

Khabib Nurmagomedov pakte de lichtgewicht titel met de nederlaag van Al Iaquinta nadat McGregor de titel vacant had gesteld. ‘Hij en ik hebben elkaar sinds New York niet meer gezien. Dus we hebben elkaar niet gezien, we hebben niet gepraat, niets, dus we moeten snel bijeenkomen. “Het hangt ervan af wat er in juni in New York met hem gebeurt. We kunnen niets vaststellen over wat de toekomst biedt, totdat het in Juni is opgehelderd. “Ik ben er vrij zeker van dat dit het gevecht is wat Conor wil, en ik ben er vrij zeker van dat dit de strijd is die Khabib wil. Dus ja, ik kan dat zien gebeuren.

Er waren geruchten dat Nurmagomedov McGregor in Rusland plaats zou vinden maar dat werd vorige maand door White weerlegt. Hij vertelde TMZ: “Als je zoiets groots doet, moet je het in Vegas doen. ”

 

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page