Cris Cyborg daagt De Randamie uit voor gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Cris Cyborg daagt De Randamie uit voor gevecht

Cris Cyborg daagt De Randamie uit voor gevecht

Cris Cyborg daagt De Randamie uit voor gevecht

Cris Cyborg is enthousiast om terug in de kooi te komen, maar zou begrijpen dat de UFC-veergewichtkampioen Germaine de Randamie van UFC niet bereid is haar titel op UFC 214 te verdedigen uit haar eigen ervaringen.

Cyborg heeft sinds september niet gevochten, maar werd een januari gevecht voor de inaugurele band aangeboden. De voormalige Invicta FC-kampioen moest het afzetten, omdat ze niet klaar was voor de vroege 2017-datum.

Uitgeschakeld

De Randamie werd uiteindelijk gevraagd om de voormalige bantamgewicht titelhouder Holly Holm te bevechten, en won in februari de titel bij UFC 208 met een beslissingsoverwinning. Maar ze is al sindsdien met een handbeschadiging uitgeschakeld.

Met het de Randamie-gevecht die nog niet is geboekt, vraagt ​​Cyborg, die onlangs haar Invicta FC-titel ontruimde, zich af of het echt gebeurt bij UFC 214, het evenement voor het titelvecht en heeft zich daarop gericht en haar terugkeer voorbereid.

Eerst genezen

“Toen de UFC mij vorige januari vroeg om haar te vechten voor de riem, vertelde ik ze dat ik zou, maar had een maart datum nodig had omdat mijn lichaam nog steeds van twee gewichtsbesparingen tot 140 pond was. Dus ik weet wat het wil zijn om de strijd te accepteren maar extra tijd nodig heeft om te genezen, “vertelde Cyborg BJPenn.com. “Nadat ik onlangs mijn Invicta 145-pond riem ontruimde, weet ik ook hoe het is om een ​​wereldkampioenschap te hebben die je wilt verdedigen en niet de kans krijgt om dit te doen.

‘Als [De Randamie] niet gezond genoeg is om haar riem te verdedigen, moet ze tijd krijgen om helemaal te genezen en te vechten tegen me nadat dat gebeurd is.’

Als de vrouwelijke veergewicht titelhouder inderdaad niet klaar is voor de pay-per-view van juli, wil Cyborg niet vechten voor het interim kampioenschap.

“Ik wil geen tussentijdse riem. … Riemen zijn voor de promotor, “zei Cyborg. “Er zijn mannenvechters die hun riem nog lang niet hebben verdedigd zonder een tussentijdse titel in hun afdeling te maken, en de vrouwelijke atleten moeten dezelfde luxe krijgen.”

Bekijk ook

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page