CORONA QUARANTAINE: Bekende MMA-vechter bekeert zich tot de islam Nieuws
Nieuws

CORONA QUARANTAINE: Bekende MMA-vechter bekeert zich tot de islam

CORONA QUARANTAINE: Bekende MMA-vechter bekeert zich tot de islam
CORONA QUARANTAINE: Bekende MMA-vechter bekeert zich tot de islam

MMA vechter Wilhelm Ott heeft donderdag een video online gepubliceerd waarin hij de proclamatie van de islam reciteert.

De "Shahada", die officieel het begin van zijn reis als moslim betekent voor Ott zijn getuigenis nadat hij de religie tijdens zijn tijd in quarantaine uitgebreid had bestudeerd. 'Dit is mijn religie, ik ben nu een trotse moslim', zegt hij in de video.

De vechter merkte op dat de wereldwijde coronavirus pandemie hem de gelegenheid gaf om na te denken en zijn geloof in Allah te vinden, "de islam hield hem al jaren bezig".

De Islam hielp mij door moeilijke tijden

"Maar er waren ook momenten waarop ik er niets mee kon doen en ik liet me politiek beïnvloeden, maar de islam gaf me de nodige kracht als ik moeilijke tijden moest doormaken", voegde hij eraan toe.

Ott, die sinds 2008 professioneel aan het vechten is, heeft inmoddels een tweede post op sociale media geüpload waarop hij werd afgebeeld met de Heilige Koran die hem naar verluidt was geschonken door mede-moslim MMA-bokser Burak Kizilirmak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws