Conor McGregor wil in Rusland vechten Nieuws
Nieuws

Conor McGregor wil in Rusland vechten

Conor McGregor wil in Rusland vechten

Conor McGregor is meer dan een jaar niet in de Octagon te zien geweest

Maar hij liet doorschemeren dat hij mogelijk op Russische bodem wil vechten via een Instagram-post. Conor McGregor plaatste een foto van zijn belangrijkste trainingspartner en goede vriend, Artem Lobov, die volgens hem door de Russische federale bank was uitgenodigd om te praten over, en advies te geven voor de Russische president Vladimir Poetin.

McGregor sprak opnieuw zijn wens uit om Rusland te bezoeken en te vechten.

Voorafgaand aan het vechten tegen Floyd Mayweather in een boks wedstrijd, vertelde McGregor de media dat hij zou overwegen om tegen Khabib Nurmagomedov in Rusland te vechten. Dana White heeft interesse getoond in het houden van een evenement in Rusland, maar er zijn een aantal verschillende factoren die een gebeurtenis in de weg staan.

In Rusland doet men niet aan Pay per view volgens Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov vertelde de media tijdens een lunch afgelopen dinsdag dat de UFC de pay-per-view prijzen moest wijzigen van $ 60 tot $ 10 of $ 15 als ze een deal wilden sluiten. Nurmagomedov beweerde dat meer dan vijf of zes miljoen van de fans zijn gevechten live zien, maar dat doen ze op reguliere televisieprogramma's.

McGregor heeft veel Russische fans en verklaarde dat hij binnenkort het thuisland van zijn goede vriend zal bezoeken. Misschien kan hij het proces versnellen door mogelijk zijn eigen Rocky 4-moment te creëren?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws