Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov komt steeds dichterbij - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov komt steeds dichterbij

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov komt steeds dichterbij

Dat is volgens de man zelf die onlangs zijn straf in de rechtszaal heeft ontvangen na zijn aanval op een bus met vechters voorafgaand aan UFC 223 in Brooklyn, het geval. UFC-fans wachten geduldig op McGregor om terug te keren. Hij vecht sinds november 2016 niet meer in de beroemde UFC Octagon, waar hij de 155 pond titel claimde tegen Eddie Alvarez om een ​​wereldkampioen op twee gewichten te worden.

Lucratief

De 30-jarige verruilde vervolgens MMA voor boksen door Floyd Mayweather tegemoet te treden in een enorm lucratieve pay-per-view wedstrijd. Echter bijna twee jaar na zijn laatste UFC-gevecht nadert McGregor een terugkeer naar de kooi. Een gevecht tegen Nurmagomedov voordat het jaar uit is, is genoemd op handen.

En toen hem werd gevraagd over het aanstaande titelgevecht, zei McGregor: “Ja, het is heel dichtbij. Het is nog niet officieel, maar dichtbij. [In 2018] geloof ik,” vertelde hij aan TMZ. “Ik hou van New York en zou graag weer in Madison Square Garden willen vechten, maar ik geloof dat dit gevecht in Las Vegas zal zijn,” voegde hij eraan toe.

UFC 229 of 230?

Nurmagomedov vs McGregor zal naar verwachting tijdens UFC 229 op 6 oktober in de T-Mobile Arena in Las Vegas, of tijdens UFC 230 op 3 november in Madison Square Garden kunnen plaatsvinden. McGregor krijgt de eerste kans om te vechten tegen de 29-jarige Rus die de UFC lichtgewicht divisie heeft gehaald nadat hij Al Iaquinta eerder in het jaar op overtuigende wijze had verslagen. De onverslagen-kampioen hield zijn perfecte record in tact en pakte zijn 26e professionele MMA-overwinning. Nurmagomedov of McGregor, voor wie bent u?

Bekijk ook

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

De UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen.

Samurai zwaard trucje gaat fout! ‘Mijn vingers’ (video)

Dronken proberen een trucje uit te halen is niet aan te raden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page