Conor McGregor versus Bruce Lee in MMA gevecht Nieuws
Nieuws

Conor McGregor versus Bruce Lee in MMA gevecht

Conor McGregor versus Bruce Lee in MMA gevecht

Conor McGregor versus Bruce Lee

Mocht je ooit hebben afgevraagd hoe vechtsport legendes zoals Bruce Lee het tegenwoordig zouden doen in een gevecht, laten we zeggen tegen een Connor McGregor of zelfs tegen een Alistair Overeem. Wat zou dan de uitkomst zijn?

Zijn de vechters van weleer opgewassen tegen de brute kracht, onvoorspelbaarheid en evolutie van de tegenwoordige zogenaamde nieuwe vechtsporten zoals MMA? Wie zal het zeggen, wat zou er in de tijdscapsule van Bruce Lee hebben gezeten? Een wens tot een gevecht met een moderne gladiator?

Niet iedereen wacht dit soort vragen af, bij EA Games de makers van o.a. UFC 2 voor de spel computers is men er mee aan de slag gegaan. Levensechte spel figuren, gecombineerd met de moves die ingevoerd zijn door de programmeurs geeft een beeld van hoe het zou kunnen zijn.

Natuurlijk kunnen wij uren discussiëren over de uitkomst van een gevecht tussen twee grootheden nieuw en oud, maar bekijk de trailer eens van UFC 2 en laat je verbazen over hoe het zou kunnen zijn.

Bruce Lee de vader van het MMA

Deze video bevat Conor McGregor die Bruce Lee vechten in het EA game UFC 2. De matchup is al lang het onderwerp van fantasie van MMA fans. Bruce wordt beschouwd als de vader van MMA en een vurige student van alle bewegingsvormen.

McGregor is waarschijnlijk de grootste hedendaagse MMA-vechter en beschrijft zijn eigen relatie met beweging als een obsessie. Daarnaast hadden beide verwoestende opvallende stijlen.

Om een ​​of andere reden wordt Bruce Lee geïntroduceerd als een Amerikaan in het spel. Als de strijd begint, zijn beide mannen agressief en opgefokt.

Bruce gebruikt veel bokstechnieken die een beetje vreemd zijn voor zijn repertoire en McGregor gooit veel Muay Thai style headkicks in de strijd, in plaats van de karate en Taekwondo stijl elliptische schoppen die hij in het echte leven verkiest.

Maar dat is gewoon een product van spelmeganica. Ze hebben Bruce Lee geprogrammeerd in een leaping jab die zijn bewegingen goed vertegenwoordigt.

Connor McGregor zegeviert

Uiteindelijk eindigt McGregor met een enkel been (trap) en slaat Bruce naar beneden. Wie had dat ooit gedacht? Maar Bruce kan zich verdedigen en opstaan. Ze slaan agressief weer op tot McGregor weer dezelfde zelfde been overneemt. Bruce staat weer op en ze zijn weer opvallend fit (alles kan natuurlijk in een videogame).

Een bijzonder realistisch kenmerk zijn de fans van McGregor in de menigte. Opeenvolgend gaat Bruce voor een onderbreking grond gevecht, wordt door Conor geveegd, maar dan neemt Conor terug met een armklem. Hij slaagt er niet in om de choke te voltooien, maar staat op en gaat op McGregor aan de slag. McGregor rolt, maar kan zichzelf niet beschermen en Lee neemt de TKO-overwinning.

Het is spannend om de twee legendes te bekijken, zelfs als de afronding en grappling uitwisselingen onrealistisch zijn. Het is onwaarschijnlijk dat een van beide mensen in het echte leven in de problemen zouden komen, aangezien beide zelfverzekerde vechters en relatief onervaren op de grond zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws