Connor McGregor noemt Khabib Nurmagomedov op Twitter een stuk stront! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Connor McGregor noemt Khabib Nurmagomedov op Twitter een stuk stront!

Connor McGregor noemt Khabib Nurmagomedov op Twitter een stuk stront!

De spreekwoordelijke beer lijkt los tussen Connor McGregor en Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov die op UFC 219 Edson Barboza alle hoeken van het octagon liet zien en daarna aangaf Connor McGregor een lesje te willen leren, wordt op twitter een stuk stront genoemd door McGregor. De tweet was niets verhullend en luidde, “That Dagestani was dog shit the other night you’s are all nuts. Game full of sloppy bums asking to be slept. Pay me my worth and Kings back.” McGregor twitterde dit enkele uren geleden.Connor McGregor noemt Khabib Nurmagomedov op Twitter een stuk stront!

Uitdaging of plaagstootje van de wereldkampioen?

Was McGregor serieus, kan dit gezien worden als een uitdaging aan het adres van Nurmagomedov? Zoals wij allen weten kan een kampioen niemand uitdagen maar kan een eventuele tegenstander dit wel doen, wellicht wil McGregor hiermee Nurmagomedov uit de tent lokken zodat deze een uitdaging uitroept? In ieder geval was zijn reactie op de tweet van McGregor kort maar krachtig en luidden “Shut up”. Meer niet maar ook niets minder.  Nu zien wij wel vaker het zogenaamde “Trash Talking” tussen vechter, en vaak leidt dit tot een opmaat naar een gevecht. Wellicht de komende tijd deze beide heren maar eens goed in de gaten blijven houden.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page