Comeback van Badr Hari bij Glory niet zeker, rechtszaak dreigt! Nieuws
Nieuws

Comeback van Badr Hari bij Glory niet zeker, rechtszaak dreigt!

Comeback van Badr Hari bij Glory niet zeker, rechtszaak dreigt!

Er dreigt een Rechtszaak over de comeback van Badr Hari of hij 3 maart zijn rentree zal maken bij kickboks organisatie Glory

De aangekondigde comeback van Badr Hari kan nog wel eens in het water vallen volgens een bericht vandaag gepubliceerd in het AD. Hij zou namelijke al onder contract staan bij een andere vechtsport organisatie, die een gevecht gepland had in mei 2018. De aangekondigde comeback bijGlory is daar verkeerd gevallen en men wil zowel Badr als Glory voor de rechter slepen over deze zaak.

Comeback van Badr Hari bij Glory niet zeker, rechtszaak dreigt!

De afgelopen maanden zou Badr Hari met meerdere kickboksorganisaties hebben gesproken over zijn terugkeer in de ring.

Tijdens Glory 49 afgelopen zaterdag maakte Glory bekend dat Badr terug zou keren in de ring en wel op 3 maart van 2018. Er zou een contract liggen voor meerdere gevechten one de Glory banner. Onder andere zou een gevecht zijn ingepland voor september tegen Rico Verhoeven.

Kickboks organisatie Enfusion zegt dat zij al eerder een contract met Badr hebben afgesloten

Saïd Hamzaoui die namens Enfusion het woord voert gaf aan dar Badr een zakenman is, hij is rond gaan winkelen om te zien waar hij een goede deal zou krijgen. Het lukte niet met Glory maar wel met Enfusion dus wij waren slagvaardiger". Een gevecht met Luis Tavares de zwaargewicht wereld kampioen bij Enfusion zou in mei het plan zijn geweest. Echter gooit het nieuwe contract met Glory roet in het eten.

Geen ontkomen aan het contract

Glorie kwam er achter dat er een contract bleek te zijn met Enfusion, en deden Badr een beter aanbod. Echter wil hij nu onder het Enfusion contract uit met als reden dat een deel van het geld dat vooruitbetaald moest worden, een half uur te laat op de rekening stond. (AD).

Lees het hele artikel van het AD hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws