Cindy Dandois jaagt op UFC Kampioen Cris Cyborg Nieuws
Nieuws

Cindy Dandois jaagt op UFC Kampioen Cris Cyborg

Cindy Dandois jaagt op UFC Kampioen Cris Cyborg

Volgens Cindy Dandois wordt het hoog tijd om de degens te kruisen met Cris Cyborg

Gisteren won de Belgische Dandois haar MMA partij tegen Iren Racz op Staredown FC XII, hiermee behaalde zij 4 winsten op rij en staat op een record van 12-3. Reden genoeg voor haar om de absolute UFC MMA Kampioen Cris Cyborg uit te dagen via haar social media, wat overigens niet de eerste keer is.

Cindy Dandois jaagt op UFC Kampioen Cris Cyborg

Tot nu toe heeft Cyborg nog steeds niet toegehapt

"Another win... tko in round 2!!! @criscyborg @ufc 4 wins in a row! 12-3 now! Only one question! WHEN?" Zo stelt Dandois op haar Twitter account. hiermee indicerend dat zij klaar is voor Cyborg. Echter is dit niet de eerste keer dat Dandois een uitdaging doet naar Cyborg, echter blijft deze tot nu toe onbeantwoord.

Dandois bleef dromen van een gevecht met Cris Cyborg

Dandois maakte haar debuut op 22 april tijdens UFC Fight Night 108 en verloor van Alexis Davis via een unaniem besluit door de jury. Dandois uitte destijds haar teleurstelling over haar ontslag uit de UFC, maar bleef hoopvol om verder te gaan in haar carrière en haar "droommatch" met idool Cris Cyborg eens werkelijkheid te laten worden.

"Het doet pijn, maar ik denk dat ik die droom moet laten gaan", legde ze destijds uit.

"Wat ik op tijd heb geleerd, is dat wanneer een deur sluit, er een andere wordt geopend. Ik ben op een missie om mezelf weer te vinden en ik hoop snel weer een nieuwe thuis te hebben waar ik mezelf kan zijn en een actieve vechter met een gezond gewicht kan zijn. " Was destijds haar boodschap op Instagram. Zo te zien is Dandois nu op dat punt beland en is zij klaar om Cyborg in de kooi te ontmoeten! Wij zeggen dan ook; Dana White open je ogen en geef haar een tweede kans!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws