ūüé• Chelsea Hooligan met grote muil onderuit geslagen met 1 klap! 'Niet wijzen' Nieuws
Nieuws

ūüé• Chelsea Hooligan met grote muil onderuit geslagen met 1 klap! 'Niet wijzen'

ūüé• Chelsea Hooligan met grote muil onderuit geslagen met 1 klap! 'Niet wijzen'

In een schokkende en intense confrontatie tussen rivaliserende voetbalsupporters, werd een zelfverklaarde hooligan van Chelsea in één klap onderuit geslagen nadat hij provocerend de supporters van West Ham United uitdaagde.

De gebeurtenis vond plaats voorafgaand aan de langverwachte wedstrijd tussen de twee Premier League-clubs, waar de spanningen tussen de fanbases al hooggespannen waren.

De incidenten begonnen toen de supporters van Chelsea zich verzamelden buiten het stadion in afwachting van de wedstrijd. De bewuste hooligan, wiens identiteit nog niet bevestigd is, begon al zingend en schreeuwend in de richting van de West Ham-supporters te marcheren.

Met een uitdagende grijns op zijn gezicht bewoog hij zijn vinger gevaarlijk dichtbij het gezicht van een West Ham-fan, alsof hij hem probeerde te vernederen.

De confrontatie bereikte al snel een kritiek punt toen de West Ham-supporter, die tot dan toe kalm leek te blijven, plotseling reageerde met een snelle en verwoestende klap.

8 claps
8 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws