BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALL-STAR FIGHT 2 MUAY THAI – Vechtsport Info
Home / Nieuws / BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALL-STAR FIGHT 2 MUAY THAI

BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALL-STAR FIGHT 2 MUAY THAI

All-Star Fight 2 hoofdpartij aangekondigd!

BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALLE STAR FIGHT 2 MUAY THAI

All-Star Fight 2 wordt gehouden op zaterdag 30 september. Het evenement is de volgende editie van een nieuwe Muay Thai-promotie in de Workpoint Entertainment Studio’s in Bangkok, Thailand. Het inaugurale evenement werd gehouden in augustus met Thaise vechters tegen internationale tegenstanders.

Vorige week publiceerde de organisatie een teaser trailer voor de komende show. Op woensdag is bekend gemaakt dat de Thaise vechter Buakaw Banchamek zijn tegenstander,  een vechter uit Oekraïne is, namelijk Sergei Kuliaba.

De onverslaanbare Buakaw

De 34-jarige Buakaw Banchamek (300-23-12, 69 KO) heeft sinds december 2016 niet een keer verloren. Hij scoorde de overwinningen tegen de Franse Azië Hlali, Wit-Russische Andrei Kulebin, evenals twee Chinese vechters Tian Xin en Kong Lingfeng.

De 26-jarige Sergei Kuliaba (29-3-0, 5 KO) is een ervaren Oekraïense atleet die bekend is voor de wedstrijden tegen  Thaise vechters als Jomthong Chuwattana en Sak Kaoponlek. Hij heeft ook gevochten tegen de Wit-Russisch Andrei Kulebin en Australische Chris Ngimbi.

Buakaw Banchamek versus Sergei Kuliaba is een drie-ronde weltergewicht (70 kg) gevecht. In het hoofdgevecht staat het All-Star Fight 2-programma dat ook onder meer een gevecht tussen Pakorn PK Saenchai, Manachai Yokkao Saenchaigym, Andrei Kulebin, bevat.

Overige matchs-ups

De namen van hun tegenstanders en andere match-ups zullen naar verwachting in de komende weken bekend worden gemaakt. De huidige line-up is hieronder te vinden.

Buakaw Banchamek vs Sergei Kuliaba
Pakorn PK Saenchai vs TBA
Manachai Yokkaosaenchaigym versus TBA
Andrei Kulebin vs TBA

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page