BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALL-STAR FIGHT 2 MUAY THAI Nieuws
Nieuws

BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALL-STAR FIGHT 2 MUAY THAI

BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALL-STAR FIGHT 2 MUAY THAI

All-Star Fight 2 hoofdpartij aangekondigd!

BUAKAW BANCHAMEK VERSUS SERGEI KULIABA OP ALL-STAR FIGHT 2 MUAY THAI

All-Star Fight 2 wordt gehouden op zaterdag 30 september. Het evenement is de volgende editie van een nieuwe Muay Thai-promotie in de Workpoint Entertainment Studio's in Bangkok, Thailand. Het inaugurale evenement werd gehouden in augustus met Thaise vechters tegen internationale tegenstanders.

Vorige week publiceerde de organisatie een teaser trailer voor de komende show. Op woensdag is bekend gemaakt dat de Thaise vechter Buakaw Banchamek zijn tegenstander, een vechter uit Oekraïne is, namelijk Sergei Kuliaba.

De onverslaanbare Buakaw

De 34-jarige Buakaw Banchamek (300-23-12, 69 KO) heeft sinds december 2016 niet een keer verloren. Hij scoorde de overwinningen tegen de Franse Azië Hlali, Wit-Russische Andrei Kulebin, evenals twee Chinese vechters Tian Xin en Kong Lingfeng.

De 26-jarige Sergei Kuliaba (29-3-0, 5 KO) is een ervaren Oekraïense atleet die bekend is voor de wedstrijden tegen Thaise vechters als Jomthong Chuwattana en Sak Kaoponlek. Hij heeft ook gevochten tegen de Wit-Russisch Andrei Kulebin en Australische Chris Ngimbi.

Buakaw Banchamek versus Sergei Kuliaba is een drie-ronde weltergewicht (70 kg) gevecht. In het hoofdgevecht staat het All-Star Fight 2-programma dat ook onder meer een gevecht tussen Pakorn PK Saenchai, Manachai Yokkao Saenchaigym, Andrei Kulebin, bevat.

Overige matchs-ups

De namen van hun tegenstanders en andere match-ups zullen naar verwachting in de komende weken bekend worden gemaakt. De huidige line-up is hieronder te vinden.

Buakaw Banchamek vs Sergei Kuliaba
Pakorn PK Saenchai vs TBA
Manachai Yokkaosaenchaigym versus TBA
Andrei Kulebin vs TBA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws