Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 69 de ring in tegen Hu Yafei Nieuws
Nieuws

Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 69 de ring in tegen Hu Yafei

Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 69 de ring in tegen Hu Yafei

Buakaw Banchamek stapt op 4 februari de ring in op Kunlun Fight 69 tegen Hu Yafei

De Muay Thai-beroemdheid neemt deel aan het kickboks evenement Kunlun Fight 69, dat plaatsvindt in de Chinese stad Guiyang. Deze week werd bekend dt zijn tegenstander de Chinees Hu Yafei zal zijn. Volgens de Chinese website Swuzhe, is de 23-jarige Chinees Hu Yafei de volgende in de rij om het tegen de beroemdste Muay Thai vechter aller tijden, Buakaw Banchamek op te nemen. Zijn CV bevat al een aantal partijen tegen andere prominente Thais, zoals Saiyok Pumpanmuang en Kem Sitsongpeenong, evenals een aantal Europeanen.

Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 69 de ring in tegen Hu Yafei

Muay Thai grootheid Yodsanklai Fairtex

Verder wordt het evenement gekenmerkt door de terugkeer van de koning van Muay Thai Yodsanklai Fairtex, die tegenover de Duitse Enriko Kehl staat. Ook neemt de vertegenwoordiger van het WKN Topteam Franse Laetitita Madjene het op tegen de Chinese Wang Kehan. Het programma omvat ook de halve finale wedstrijden van het toernooi van 70 kg. In een van de gevechten strijdt Thai Superbon Banchamek tegen de Oekraïense Sergii Kuliaba. In een andere, staat de Belgische Marat Grigorian tegen Dzianis Zuev uit Wit-Rusland. Daarnaast ontmoet de Wit-Russische Vitaly Gurkov de Chinese Zhang Yang in het supergevecht. De opstelling is hieronder te vinden.

Kunlun Fight 69 Fight Card

Weltergewicht Buakaw Banchamek versus Hu Yafei
Weltergewicht Yodsanklai Fairtex versus Enriko Kehl
Super vedergewicht Laetitita Madjene versus de Chinese Wang Kehan
Weltergewicht Superbon Banchamek versus de Oekraïense Sergii Kuliaba
Weltergewicht Marat Grigorian versus Dzianis Zuev
Middengewicht Vitaly Gurkov versus Zhang Yang

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws