Video: Brute knockout door Tijl van Heijningen bij Max Muay Thai – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Brute knockout door Tijl van Heijningen bij Max Muay Thai

Video: Brute knockout door Tijl van Heijningen bij Max Muay Thai

Dat Nederlandse Muay Thai vechters nog steeds succesvol zijn in Thailand bewijst Tijl van Heijningen

Afgelopen zondag 10 december stond Tijl van Heijningen tegenover Wut Sitmonchai tijdens het World Class Muay Thai toernooi wat gehouden werd in het Max Muay thai Stadion in Pattaya, Thailand. De partij die van Heijningen tegen Wut Sitmonchai had, werd aangekondigd als Thailand vs Nederland, wat aangeeft dat men in Thailand nog steeds het verleden niet is vergeten, en de dagen dat Ramon Dekkers de ring in Thailand overheerste zeker nog in het achterhoofd heeft gegrift staan. Echter is Van Heijningen al geruime tijd actief, maar hoor of zie je weinig van deze vechter, wij willen daar verandering in brengen.

Afgeladen stadions en brute knockouts

Dat Muay Thai de meest populaire vechtsport is in Thailand is geen geheim, dat er nog steeds Nederlandse top vechters competeren schijnbaar wel want er is haast geen aandacht voor vechters zoals Tijl van Heijningen. Maar als je de man een beetje volgt zul je zien dat hij zeker een kracht is om rekening mee te houden zo plaatste hij een sublieme knockout tegen Nontachai Pro.Petchkakaew in april eerder dit jaar, een die de boeken in kan (zie onderstaande video).

Interessant voor Glory of Enfusion

Wij kunnen ons voorstellen dat een vechter als van Heijningen in Nederland of in andere landen hoge ogen zou kunnen gooien. Hij zou wellicht passen binnen een Glory of Enfusion, waarvan de laatste zelfs de Muay Thai legende Buakaw Banchamek heeft weten te strikken. Maar ook bij Glory zou hij wellicht in de gewicht klasse 77KG niet misstaan. Ons advies volg deze landgenoot, hij zet mooie partijen neer.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page