Boksicoon Fury stuurt Ronaldo boodschap! 'Tijd wacht op niemand' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Fury stuurt Ronaldo boodschap! 'Tijd wacht op niemand'

Boksicoon Fury stuurt Ronaldo boodschap! 'Tijd wacht op niemand'

Tyson Fury steekt Cristiano Ronaldo een hart onder de riem. De boks superster zegt dat ex-aanvaller van Manchester United 'op een glijbaan' zit nadat hij door Portugal is afgeschreven.

Bokskoning Tyson Fury houdt vol dat leeftijd iedereen inhaalt, zelfs als je ster voetballer Cristiano Ronaldo bent. De Britse bokslegende en fervente fan van Manchester United heeft het voetbalicoon een bericht gestuurd dat zijn tijd aan de top misschien wel voorbij is.

Als het niet eerder duidelijk was, is de achteruitgang van Ronaldo duidelijk en duidelijk gemaakt tijdens het WK in Qatar. Na één doelpunt te hebben gescoord in drie optredens in de groepsfase, zat de Portugese ster op de bank voor hun laatste 16 duel tegen Zwitserland. Waar zijn vervanger de 21-jarige Goncalo Ramos, zichzelf aankondigde op het wereldtoneel met een mooie hattrick.

Uiteindelijk is tijd de killer

Op 37-jarige leeftijd is Fury niet verbaasd dat Ronaldo's heerschappij aan de top ten einde loopt. "Als je naar Cristiano Ronaldo kijkt, hij is 37 jaar oud, hij heeft de beste doktoren gehad, de beste fysiotherapeuten", zegt Fury. "Maar zelfs Ronaldo ligt nu op de glijbaan, dus zelfs iemand die zo voor zichzelf heeft gezorgd, haalt je in.

,,Dus stel je een bokser voor die de afgelopen 20 jaar in stukken is geslagen. De leeftijdsfactor wacht op niemand, hoe je ook hebt geleefd. Of je nu nog nooit iets hebt gedronken in je leven, of je nog nooit op een harde ondergrond hebt gelopen, ongeacht wie je bent, de leeftijd zal je uiteindelijk te pakken krijgen", aldus Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws