Boksicoon Anthony Joshua toont MMA-skills: 'Dat wordt slopen' (video) Nieuws
Nieuws

Boksicoon Anthony Joshua toont MMA-skills: 'Dat wordt slopen' (video)

Boksicoon Anthony Joshua toont MMA-skills: 'Dat wordt slopen' (video)

Anthony Joshua, Britse professionele bokser en tweevoudig verenigd wereldkampioen zwaargewicht en houder van de WBA (Super), IBF, WBO en IBO titels, heeft aardige MMA-skills in huis. In een training video laat hij zien dat hij zijn mannetje goed zal staan in de kooi.

Het is bekend dat vechters met een boksachtergrond een groot voordeel hebben in een MMA-gevecht. Recentelijk trad de vrouwelijk bokslegende Claressa Shields toe tot de Amerikaanse MMA-organisatie PFL. In haar debuut bleek haar boksen het recept voor de overwinning.

Vliegende knie

Bij Joshua zal dit niet anders zijn, mocht de boksgigant over willen stappen naar MMA. In de video is te zien dat Joshua ook zijn benen goed gebruikt. Een vliegende knie in de stijl van K-1 legende Remy Bonjasky liegt er niet om. Nu moet gezegd worden dat Joshua voor zijn boks-carrière kickbokste. Een ding is zeker als hij de MMA-kooi ooit instapt wordt het slopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws