Bokser Rafaël Harutjunjan boos op Ben Bril Memorial organisator Nieuws
Nieuws

Bokser Rafaël Harutjunjan boos op Ben Bril Memorial organisator

Bokser Rafaël Harutjunjan boos op Ben Bril Memorial organisator

Akkoord

"Beste Boksfans, binnenkort zal in Carré weer Nederlands grootste boksgala plaatsvinden, waar ik al jaren in de ring stond met titel gevechten als hoogte punt vorig jaar een gevecht voor het eerst in Nederland onder supervisie van WBC."

"Ruim twee maanden geleden vroeg Hans de Bruin of ik dit jaar ook wilde boksen waarop we akkoord waren gegaan want elke jaar kijken ikzelf en boksfans naar uit. Nu het programma en media berichten gezien te hebben van Hans, waar ik geen deel vanuit maak en niet eens genoemd wordt heb ik direct Hans (Hans de Bruin organisator van het event) gebeld."

"En zijn antwoord op het onderwerp was dat hij van betrouwbare bronnen (die hij niet wilde noemen)had gehoord dat ik gestopt was. Dus vind ik het heel triest en niet gepast gedrag na al ons succesvol werkende jaren geruchten gelooft en niet nodig vind om bij de hoofdpersoon het na te vragen. Triest maar waar."

Bokser Rafaël Harutjunjan boos op Ben Bril Memorial organisator

Ben Bril Memorial organisator reageert

In het kader van hoor en wederhoor nam onze redactie contact op met Hans de Bruin, hij kwam met de volgende verklaring:

"Hoewel de Ben Bril Memorial vorig jaar een groot sportief succes was, viel de opkomst van het publiek tegen. Een promotor trekt daar zijn conclusie uit. Er moest iets veranderen. Om die reden heeft de organisatie meer boksers uit de regio Amsterdam benaderd. Die keuze pakt goed uit. Alle logeplaatsen zijn al veel eerder dan andere jaren verkocht."

"Het een gaat dan ten koste van het ander. Dat is onvermijdelijk. Een promotor moet kiezen. Met toppers als Josemir Poulino, Serginio Kanters, Ricardo Snijders, Redouan Caïro en Bryan Douwes en vele anderen is het programma zeker weer net zo sterk als vorig jaar, (zo niet sterker) toen Rafaël Harutjunjan enigszins tegenviel.

En daarvoor, kort voor een gala in Den Bosch, dat rondom hem zou worden georganiseerd, zegde hij af om in Duitsland te gaan boksen en de organisator hierdoor met een flinke financiële tegenvaller opscheepte."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws