Bokser Jezreel Corrales verliest wereldtitel na missen gewicht! Nieuws
Nieuws

Bokser Jezreel Corrales verliest wereldtitel na missen gewicht!

Bokser Jezreel Corrales verliest wereldtitel na missen gewicht!

Door niet halen gewicht is Jezreel Corrales zijn wereld titel kwijt!

Jezreel Corrales heeft vrijdagmiddag met meer dan 3 pond zijn weging gemist, waardoor hij zijn junior lichtgewicht wereldtitel moet inleveren een dag voordat hij deze tegen Alberto Machado zou verdedigen.

Bokser Jezreel Corrales verliest wereldtitel na missen gewicht!

Corrales en Machado zullen nog steeds zaterdag ontmoeten in de hoofdpartij van HBO "Boxing After Dark" in het Turning Stone Resort Casino in Verona, New York, maar alleen Machado komt in aanmerking voor de 130-pond titel. Mocht Corrales de strijd winnen, blijft de titel vacant.

Machado haalde het gewicht wel met gemak

Machado lag prima op de 130-pond divisie grens, maar Corrales kwam op de schaal en woog 134 pond. Na twee uur te kijken of hij het gewicht kon halen, kon hij slechts 133,25 dalen, en werd hij gestript van de titel die hij in de tweede ronde via knock-out won op Takashi Uchiyama (Japan) in april 2016.

De beide kampen onderhandelen hoeveel geld Corrales Machado uit zijn gage zal betalen als boete voor het niet halen van het gewicht. De gages werden overigens niet bekendgemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws