WBA benoemd Matchroom Boxing benoemd tot promotor van het jaar 2018 Nieuws
Nieuws

WBA benoemd Matchroom Boxing benoemd tot promotor van het jaar 2018

WBA benoemd Matchroom Boxing benoemd tot promotor van het jaar 2018
WBA benoemd Matchroom Boxing benoemd tot promotor van het jaar 2018

De World Boxing Association (WBA) heeft Matchroom Boxing aangewezen als de promotor van het jaar 2018 dankzij de bijdrage die het Britse bedrijf tijdens het afgelopen jaar aan het boksen heeft geleverd.

Het bedrijf, geleid door Eddie Hearn, organiseerde grote gevechten in het afgelopen kalenderjaar en breidde op een ongelooflijke manier uit in het voordeel van de boks sport.

De WBA kent de prijs toe omdat Matchroom door de jaren heen is gegroeid. Vooral is er gekeken naar het feit dat men lokale boksers een stapje hoger bracht in Engeland. Ook het aantal verschillende internationale sterren die Matchroom naar Engeland om tegen Anthony Joshua, Super Heavyweight Champion WBA te vechten was een criterium die meetelde.

Internationaal

2018 was een bijzonder jaar voor Matchroom. Hearn en Matchroom hebben een historisch contract met het streamingnetwerk van DAZN kunnen ondertekenen, dat als doel heeft om hun bereik uit te breiden naar Amerikaanse en Canadese bodem. Matchroom verkreeg ook het management van de Amerikaanse bokser Danny Jacobs.

Deze prestaties in combinatie met hun plan om boksen voor vrouwen zichtbaar te maken. En ​​uitstekende vrouwelijke boksers zoals WBA-kampioen Katie Taylor op te leiden om te vechten in grote events in de Verenigde Staten, zijn ook belangrijke beslissingen voor de toekenning van Matchroom geweest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws