Home / Nieuws / Boks Nieuws / WBA benoemd Matchroom Boxing benoemd tot promotor van het jaar 2018

WBA benoemd Matchroom Boxing benoemd tot promotor van het jaar 2018

De World Boxing Association (WBA) heeft Matchroom Boxing aangewezen als de promotor van het jaar 2018 dankzij de bijdrage die het Britse bedrijf tijdens het afgelopen jaar aan het boksen heeft geleverd.

Het bedrijf, geleid door Eddie Hearn, organiseerde grote gevechten in het afgelopen kalenderjaar en breidde op een ongelooflijke manier uit in het voordeel van de boks sport.

De WBA kent de prijs toe omdat Matchroom door de jaren heen is gegroeid. Vooral is er gekeken naar het feit dat men lokale boksers een stapje hoger bracht in Engeland. Ook het aantal verschillende internationale sterren die Matchroom naar Engeland om tegen Anthony Joshua, Super Heavyweight Champion WBA te vechten was een criterium die meetelde.

Internationaal

2018 was een bijzonder jaar voor Matchroom. Hearn en Matchroom hebben een historisch contract met het streamingnetwerk van DAZN kunnen ondertekenen, dat als doel heeft om hun bereik uit te breiden naar Amerikaanse en Canadese bodem. Matchroom verkreeg ook het management van de Amerikaanse bokser Danny Jacobs.

Deze prestaties in combinatie met hun plan om boksen voor vrouwen zichtbaar te maken. En ​​uitstekende vrouwelijke boksers zoals WBA-kampioen Katie Taylor op te leiden om te vechten in grote events in de Verenigde Staten, zijn ook belangrijke beslissingen voor de toekenning van Matchroom geweest.

Bekijk ook

Vechtsporten door corona ongekend gestegen in populariteit

Het blijkt dat tijdens de coronapandemie de vechtsporten ontzettend gegroeid zijn in populariteit. Een van ...

Japanse vechtersbaas biedt ontslagen Alistair Overeem baan aan

Alistair Overeem werd vandaag genadeloos aan de kant geschoven door zijn werkgever UFC. De Amerikaanse ...

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page