MMA-veteraan Silva accepteert bare knuckle gevecht met Mike Tyson – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / MMA-veteraan Silva accepteert bare knuckle gevecht met Mike Tyson

MMA-veteraan Silva accepteert bare knuckle gevecht met Mike Tyson

MMA-vetaraan Wanderlei Silva onthult dat hij een top aanbod heeft gekregen. Om tegen bokslegende Mike Tyson te knokken met de blote vuist.

Eerder vandaag werd bekend dat blote vuist boks organisatie BKFC $ 20 miljoen dollar aan Mike Tyson aanbood. Het geld zou zijn voor een bare knuckle gevecht tegen een nader te bepalen tegenstander. Dave Feldman president van BKFC ontkrachtte vorig week nog het verhaal en deed het af al een broodje aap.

Nu blijkt dat het aanbod staat en MMA-veteraan Wanderlei Silva als tegenstander werd genoemd en de deal op tafel ligt. Nieuws site Tatame nam contact op met Silva die bevestigde $ 10 miljoen dollar te krijgen. Ook zet Silva dat hij gelijk het aanbond aannam en tegen Tyson gaat knokken.

Bloederige sport

Feldman van BKFC is van mening dat de missie om Mike Tyson te overtuigen om te boksen zonder handschoenen niet eenvoudig zal zijn. Maar hij hoopt dat het grote bedrag en liefdadigheidsprojecten zullen helpen bij de onderhandeling.

Wanderlei maakte furore in de inmiddels uitgestorven Pride organisatie. Silva heeft sinds september 2018 niet meer gevochten toen hij verloor van Rampage Jackson. De vechter heeft een expressief MMA-record, met geweldige gevechten in de UFC.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page