Tony Bellew: 'Bijtende bokser Kash Ali levenslang schorsen' Nieuws
Nieuws

Tony Bellew: 'Bijtende bokser Kash Ali levenslang schorsen'

Tony Bellew: 'Bijtende bokser Kash Ali levenslang schorsen'
Tony Bellew: 'Bijtende bokser Kash Ali levenslang schorsen'

Voormalig wereldkampioen boksen Tony Bellew, roept op om Kash Ali nooit meer in de boksring toe te laten.

Bellew zegt dat het beter is als Kash Ali nooit meer mag vechten na zijn diskwalificatie tegen David Price op zaterdagavond. Ali beet Price in zijn buik toen beiden op het canvas belande.

De 27-jarige werd in de vijfde ronde uit de ring verwijderd nadat hij verschillende keren zijn tanden in zijn tegenstander had gezet. Hiermee een van de meest extreme gevallen van misdragen tijdens een bokswedstrijd markerende.

Een grote schande

"Wat een idioot," verklaarde de nu gepensioneerde ex-kampioen over Ali, "Hij deed walgelijke dingen die geen plaats hebben in een boksring. Hij beet hem niet één keer, niet twee keer, maar beet hem vier keer. Hij is een schande, hij zou nooit meer terug mogen keren in een boksring. "

LEES MEER: Bijtende boksers de ring uit gezet

'Hij is een schande wat hij heeft gedaan. Als je een man bijt als je op de grond bent, zijn er niet echt veel lagere dingen in het leven, laat staan ​​een boksring. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws