Home / Nieuws / Boks Nieuws / RTL Boxing Stars: ‘Rapper Keizer mag woensdag niet vechten’

RTL Boxing Stars: ‘Rapper Keizer mag woensdag niet vechten’

RTL Boxing Stars: Rapper Keizer stapt woensdag niet de ring in

Rapper Keizer heeft afgezegd voor de uitzending Boxing Stars aankomende woensdag, Via Instagram en RTL Boulevard laat hij weten niet te kunnen bolsen tegen e-sport koning, Koen Weijland.

Aan RTL Boulevard vertelt Keizer: “Ik heb slecht nieuws. Ik heb de afgelopen tijd een beetje pech gehad. Waaronder een ribblessure die ik heb opgelopen. “Ik heb de afgelopen tijd een beetje pech gehad”

De dokter heet Keizer het advies gegeven niet mee te vechten tijdens het live programma woensdag. Hij geeft op eigen wijze aan het ‘kut’ te vinden niet me te kunnen doen. De rapper heeft heel hard getraind om zijn kunnen in de ring te laten zien. Wel wenste hij de overige deelnemers veel succes.

Vervanger met tegenzin

Als vervanger voor Keizer is gekozen voor Thomas Cox, deze werd vorige week uitgeschakeld in zijn wedstrijd maar is opgetrommeld om in te vallen. Hij ziet het gevecht met frisse tegenzin tegemoet en zegt; “De kans is groot dat ik weer in elkaar getimmerd word, maar ik wil het weer proberen. Ik weet zeker dat het een mooie partij wordt. “

Bekijk ook

Hubert Geven wint wereldtitel op Clan Wars Belfast

Blote vuist bokser Hubert Geven: ‘Ik sloop alles en iedereen’

Binnenkort maakt de Nederlandse blote vuist bokser Hubert Geven zijn debuut in Engeland.

Boks Nieuws: Manny Pacquiao vs Keith Thurman voor de WBA titel

Keith Thurman zal zijn WBA weltergewicht titelverdediging doen tegen bokslegende Manny Pacquiao.

Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Ex-prof bokser Paulie Malignaggi probeerde Artem Lobov te slaan met een microfoon bij de opening van een persconferentie.

REGIO NIEUWS UITGELICHT