Home / Nieuws / Boks Nieuws / ROY JONES SPIJT VAN MIKE TYSON WEDSTRIJD: ‘Dit gaat fout’

ROY JONES SPIJT VAN MIKE TYSON WEDSTRIJD: ‘Dit gaat fout’

SPIJT: Roy Jones over Mike Tyson wedstrijd 'dit gaat gaat fout'

De terugkeer van Mike Tyson naar het boksen in november zou een oefenwedstrijd moeten zijn. Maar tegenstander Roy Jones Jr. is bang dat hij een fout heeft gemaakt.

Jones Jr is ongerust over het verloop van de wedstrijd. Mike Tyson neemt de zaak erg serieus en zegt ondanks dat het een demo gevecht is op zoek te gaan naar een knock-out. Directeur van CSAC, Andy Foster zegt dat het gevecht tussen de twee legendarische vechters er niet om gaat “elkaars kop eraf te slaan”.

“Ik wil niet dat mensen gewond raken. Ze kennen de deal, ”zei Foster destijds. Maar Jones lijkt zich zorgen te maken dat Tyson dit niet heeft meegekregen en vertelde Sky Sports, dat hij misschien een ‘fout’ heeft gemaakt.

Pijn doen

“Hij is nog steeds Mike Tyson, hij is nog steeds een van de sterkste, meest explosieve mensen die ooit in een boksring hebben gestaan. Ik heb in ieder geval een fout gemaakt door met hem in zee te gaan. Hij is de grotere man, hij is de explosieve man, ”zei Jones Jr.

Jones ‘vrees’ volgt op opmerkingen die Tyson vorige maand maakte, waarin hij de wedstrijd een “zoek en vernietig” noemde. “Dit is zoeken en vernietigen, en ik kijk er naar uit om mijn glorie te heroveren”, vertelde Tyson aan TMZ Sports. “Het vechtspel is waar ik voor ga en mensen pijn doen is waar ik voor ga.”

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page