'Nep tieten gekocht!' Boksster haalt flink uit naar rivale
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Nep tieten gekocht!’ Boksster haalt flink uit naar rivale

‘Nep tieten gekocht!’ Boksster haalt flink uit naar rivale

'Nep tieten om mij na te doen!' Boksster haalt uit naar rivale

Ebanie Bridges heeft komende tegenstander Shannon O’Connell beschuldigd van ‘onbewust proberen te zijn zoals haarzelf’. Nadat ze haar Australische rivale eerder een ‘vervelend kreng’ had genoemd. “Ze nam zelfs nep tieten om als mij te zijn” zegt Bridges die zelf rondborstig is.

Bokskampioen Ebanie Bridges heeft uitgehaald naar haar ‘geobsedeerde’ aanstaande tegenstander Shannon O’Connell. Nadat haar Australische rivaal had beloofd ‘gaten door haar heen te slaan’ in komende confrontatie. Bridges heeft de opdracht gekregen om haar IBF-titel in het bantamgewicht later dit jaar te verdedigen tegen haar bittere rivaal, waarbij het paar in het verleden talloze keren ruzie met elkaar zocht.

Stevig win record

Nu O’Connell belooft ‘gaten te slaan’ in haar ‘bange’ vijand, is Bridges ook naar Instagram gegaan om de bijnaam van haar vijand te veranderen van Shotgun in Shitgun. O’Connell, die ook wel de koningin van het Australische boksen wordt genoemd, heeft sinds 2017 23 van haar 30 professionele gevechten gewonnen. Waaronder acht opeenvolgende gevechten.

“Ebanie Bridges doet alsof ze me niet kent omdat ze bang voor me is. Ik zal gaten in dat meisje slaan”, zegt O’Connell. Bridges leek klaar voor een vrijwillige titelverdediging in plaats van de verplichte O’Connell, maar zal het nu tegen de ervaren voormalige WBF-kampioen in het vedergewicht opnemen.

“Ik ben erg opgewonden dat het gevecht daadwerkelijk plaatsvindt. Ik was een beetje bezorgd dat als het gevecht hier in Australië zou plaatsvinden, ze zich zou terugtrekken”, aldus O’Connell. Ze voegde eraan toe: “Het is vrij duidelijk dat we elkaar niet mogen, dus ik wil alleen maar met haar vechten.”

Bekijk ook

Alison Vicent bruut knock-out geslagen door Divan Santos

Fail! Vechter faked blessure en wordt knock-out geslagen

Santos sloeg Vicente slechts 86 seconden in de tweede ronde plat.

Jake Paul voor 100 miljoen aangeklaagd door bokspromotor! ‘Leugens verspreidt’

Paul was op de hoogte dat de beweringen hem duur te staan konden komen

Jongen kapt lastpakken onderuit op Skatepark! 'Ik zei het toch'

Jongen kapt lastpakken onderuit op Skatepark! ‘Ik zei het toch’ (video)

Als het dan los gaat blijkt de knaap goed te kunnen knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page