Miljoenen verlies voor YouTubers tegen TikTokkers boksevenement Boks Nieuws
Boks Nieuws

Miljoenen verlies voor YouTubers tegen TikTokkers boksevenement

Miljoenen verlies voor YouTubers tegen TikTokkers boksevenement

Het boksevenement "Battle of the Platforms" heeft naar verluidt miljoenen verloren. NBA-ster James Harden was een van de belangrijkste investeerders op het mislukte boksevenement YouTubers vs Tiktokers.

Geflopt

Het evenement met YouTuber Austin McBroom en TikTok-ster Bryce Hall, verkocht naar verluidt slechts 135.000 pay-per-views. De show had een behoorlijk PPV-prijs van $ 50, en vanwege de zeer hoge productiekosten zou er 500.000 aankopen nodig zijn geweest om het event te redden. Volgens een rapport van Billboard kostte het evenement maar liefst $ 20 miljoen om te produceren. Maar verloor het uiteindelijk "ten minste $ 10 miljoen". Nu hebben vechters en investeerders nog steeds moeite om betaald te krijgen.

Onder deze belangrijke investeerders zijn Brooklyn Nets-superster James Harden en "ten minste één andere" mede-NBA-speler die niet bij naam was genoemd. Hall beweerde eerder een garantie van $ 5 miljoen te hebben, plus een aandeel van 4% van de PPV. Echter eindigde hij als een van de velen die nog moeten worden betaald. Het evenement werd uitgezonden als "Social Gloves" op LiveXLive en advocaten zitten nu achter het bedrijf aan om om geld los te krijgen voor investeerders en vechters..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws