Miljoenen verlies voor YouTubers tegen TikTokkers boksevenement - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Miljoenen verlies voor YouTubers tegen TikTokkers boksevenement

Miljoenen verlies voor YouTubers tegen TikTokkers boksevenement

Het boksevenement “Battle of the Platforms” heeft naar verluidt miljoenen verloren. NBA-ster James Harden was een van de belangrijkste investeerders op het mislukte boksevenement YouTubers vs Tiktokers.

Terwijl velen proberen te profiteren van de recente golf van Celebrity Boxing-evenementen, is het YouTubers vs Tiktokers-evenement afgelopen juni jammerlijk geflopt. Je ziet steeds meer van dit soort initiatieven ontstaan, ook in ons eigen land maar deze lijken succesvol. Voor The Battle of the Platforms lijkt dit anders te zijn uitgepakt, de Amerikaanse organisatie  lijkt geflopt en vechters kregen niet uitbetaald.

Geflopt

Het evenement met YouTuber Austin McBroom en TikTok-ster Bryce Hall, verkocht naar verluidt slechts 135.000 pay-per-views. De show had een behoorlijk PPV-prijs van $ 50, en vanwege de zeer hoge productiekosten zou er 500.000 aankopen nodig zijn geweest om het event te redden. Volgens een rapport van Billboard kostte het evenement maar liefst $ 20 miljoen om te produceren. Maar verloor het uiteindelijk “ten minste $ 10 miljoen”. Nu hebben vechters en investeerders nog steeds moeite om betaald te krijgen.

Onder deze belangrijke investeerders zijn Brooklyn Nets-superster James Harden en “ten minste één andere” mede-NBA-speler die niet bij naam was genoemd. Hall beweerde eerder een garantie van $ 5 miljoen te hebben, plus een aandeel van 4% van de PPV. Echter eindigde hij als een van de velen die nog moeten worden betaald. Het evenement werd uitgezonden als “Social Gloves” op LiveXLive en advocaten zitten nu achter het bedrijf aan om om geld los te krijgen voor investeerders en vechters..

 

 

 

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Coach over Badr Hari: ‘Dit maakt hem de kampioen’

Laat je noot naar beneden halen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page