Mike Tyson vs Roy Jones: Boksbond grijpt weer in Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson vs Roy Jones: Boksbond grijpt weer in

Mike Tyson vs Roy Jones: Boksbond grijpt weer in
Mike Tyson vs Roy Jones: Boksbond grijpt weer in

De internationale boksbond WBC is tussenbeide gekomen in het geplande comeback gevecht van Mike Tyson en Roy Jones.

De wedstrijd tussen Tyson en Jones gepland voor 28 november in Los Angeles, zal een demo wedstrijd zijn. Echter vindt de WBC dat deze niet zonder gevaar is, mede door de hoge leeftijd van beide boksers. Om blessures te voorkomen heeft de WBC de rondes verkort tot slechts twee minuten.

De 54-jarige Tyson vecht voor het eerst sinds 2005, Jones, 51 jaar oud, vocht twee jaar geleden voor het laatst. Jones gelooft dat het ontbreken van drie minuten rondes een voordeel is voor Tyson. "Ze gaan mij nu acht rondes van twee minuten laten doen. Dat is ook in zijn voordeel. Alles is in zijn voordeel, dat is ook in zijn voordeel," zegt Jones.

Kortere rondes

"Ze hebben dit vorige week besloten. Ze veranderen dingen met de week. Ik denk dat de WBC binnenkwam en zei dat ze een soort titel of zoiets willen toekennen, dus ze willen het terugbrengen tot rondes van twee minuten. "

Een andere reden kan zijn dat Tyson die traint alsof hij nog in zijn jonge jaren is, zegt op zoek te zijn naar de knock-out. Demo wedstrijd of niet Tyson wil zijn punt drukken en laten zien dat hij nog steeds de Baddest man on the planet is zeggen insiders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws