Manny Pacquiao onthult plannen voor zijn pensioen Nieuws
Nieuws

Manny Pacquiao onthult plannen voor zijn pensioen

Manny Pacquiao onthult plannen voor zijn pensioen
Manny Pacquiao onthult plannen voor zijn pensioen

Van de week nog werd bekend gemaakt dat Manny Pacquiao op 19 december zal vechten tegen Adrien Broner. Gisteren maakte Pacquiao zijn plannen bekend voor zijn pensioen.

Pacquiao maakte de tijdlijn bekend waarin hij denkt te stoppen met boksen, een sport die hem een superster status heeft gegeven. 15 juli van dit jaar vocht hij tegen Lucas Matthysse om de World Boxing Association welterweight titel in The Axiata Arena in Kuala Lumpur, Malaysia, waar hij met TKO won van Matthysse.

De carrière van Pacquiao is net een rollercoaster geweest, schrijft LowkickMMA. Deze begon pas toen hij verloor van zijn rivaal Juan Manuel Marquez in 2012. Hij is 6-2 gegaan in zijn laatste acht partijen. Dit is inclusief het verlies op punten tegen Floyd Mayweather, Jr op 2 mei, 2015 in het MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada en Jeff Horn in juli 2017 (Battle of Brisbane).

Manny Pacquiao onthult plannen voor zijn pensioen

LEES OOK:

Manny Pacquiao vecht tegen Adrien Broner

Pensioen

Afgelopen woensdag maakte Pacquiao tijdens een interview met TMZ Sports bekend dat hij binnen drie jaar (2021) met pensioen zal gaan. Toch waren er afgelopen maanden nog geruchten dat er een rematch zou komen tussen Pacquiao en Floyd Mayweather. Mayweather zal op 14 december 2018 in Rizin vechten tegen de ongeslagen kickbokser Tenshin Nasukawa. De regels van deze partij zijn nog niet bekend.

Nog geen enkele duidelijkheid over een exacte datum waarop de rematch tegen Mayweather dan zou moeten plaatsvinden en of het daadwerkelijk ook gaat gebeuren. Voor hetzelfde geld is het grootspraak van Mayweather om maar in de media te komen. Het is trouwens goed mogelijk dat Mayweather wel zal vechten tegen de winnaar van de partij Pacquiao vs. Adrien Broner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws