'Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld': Hot girl fight Nieuws
Nieuws

'Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld': Hot girl fight

'Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld': Hot girl fight

Paige VanZant en Rachael Ostovich zullen op 23 juli met elkaar de strijd aangaan bij Bare Knuckle FC, in wat sommige mensen een 'hot girl fight' zouden noemen. Knokken met blote knokkels zullen deze twee dames niet schromen.

Ongetwijfeld twee van de best bedeelde vechters als het om hun voorkomen gaat, wel gekocht want VanZant en Ostovich hebben zich hun weldadige cupmaten aan laten meten. Dit neemt niet weg dat de twee vechters favorieten zijn bij veel fans, zowel mannelijk als vrouwelijk.

Kijk gerust

VanZant en Ostovich hebben nog een appeltje te schillen met elkaar, op UFC Fight Night 143 in januari 2019 stonden de twee ook al eens tegenover elkaar. VanZant won maar Ostovich zinde op wraak die ze nu na jaren krijgt. Om er voor te zorgen dat er in ieder geval fans komen kijken stuurde VanZant er een leuke boodschap uit via social media.

,,Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld", schreef de mooie blondine. Met dat kijken zit het wel goed, maar het geweld? Daar stellen veel fans vragen bij, het debuut van VanZant bij BKFC was niet succesvol en bloed stroomde er ook niet echt. Dat neemt niet weg dat het een lust voor het oog zal zijn, om de twee dames elkaar te lijf zien gaan. Komt u voor de Boobies of voor het geweld?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws