'Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld': Hot girl fight - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld’: Hot girl fight

‘Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld’: Hot girl fight

'Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld': Hot girl fight

Paige VanZant en Rachael Ostovich zullen op 23 juli met elkaar de strijd aangaan bij Bare Knuckle FC, in wat sommige mensen een ‘hot girl fight’ zouden noemen. Knokken met blote knokkels zullen deze twee dames niet schromen.

Ongetwijfeld twee van de best bedeelde vechters als het om hun voorkomen gaat, wel gekocht want VanZant en Ostovich hebben zich hun weldadige cupmaten aan laten meten. Dit neemt niet weg dat de twee vechters favorieten zijn bij veel fans, zowel mannelijk als vrouwelijk.

Kijk gerust

VanZant en Ostovich hebben nog een appeltje te schillen met elkaar, op UFC Fight Night 143 in januari 2019 stonden de twee ook al eens tegenover elkaar. VanZant won maar Ostovich zinde op wraak die ze nu na jaren krijgt. Om er voor te zorgen dat er in ieder geval fans komen kijken stuurde VanZant er een leuke boodschap uit via social media.

,,Kom tieten kijken, maar blijf voor het geweld”, schreef de mooie blondine. Met dat kijken zit het wel goed, maar het geweld? Daar stellen veel fans vragen bij, het debuut van VanZant bij BKFC was niet succesvol en bloed stroomde er ook niet echt. Dat neemt niet weg dat het een lust voor het oog zal zijn, om de twee dames elkaar te lijf zien gaan. Komt u voor de Boobies of voor het geweld?

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page