Joshua gaat voor 2e gevecht met Usyk! 'Herkansing-clausule geactiveerd' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Joshua gaat voor 2e gevecht met Usyk! 'Herkansing-clausule geactiveerd'

Joshua gaat voor 2e gevecht met Usyk! 'Herkansing-clausule geactiveerd'

Alex Krassyuk, Usyk's promotor zegt dat zijn vechter niet boos is dat Joshua de herkansing-clausule in het contract, per direct heeft geactiveerd om een ​​tweede gevecht tussen hen af ​​te dwingen. Usyk wil ook nog wel een keer tegen Joshua vechten. Omdat hij de voormalige IBF/WBA/WBO zwaargewicht kampioen een tweede keer wil verslaan.

We doen het nog een keer

Usyk krijgt dan nog eens miljoenen, en de kans om zijn overwinning van afgelopen zaterdag te bewijzen als geen toevalstreffer. Joshua heeft de herkansing-clausule al geactiveerd. ,,De herkansing stond beschreven in ons contract", zegt Krassyuk.

,,Toen we het bespraken, was Oleksandr niet van streek, maar juist opgetogen. Hij zei: 'Cool, ik zal Anthony twee keer verslaan", aldus Usyk's promotor Krassyuk. Joshua zal zeker agressiever vechten in de rematch met Usyk. Maar of dat een verbetering is of niet ten opzichte van zijn laatste optreden valt nog te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws