Joshua gaat voor 2e gevecht met Usyk! 'Herkansing-clausule geactiveerd'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joshua gaat voor 2e gevecht met Usyk! ‘Herkansing-clausule geactiveerd’

Joshua gaat voor 2e gevecht met Usyk! ‘Herkansing-clausule geactiveerd’

Joshua sloeg zich afgelopen zaterdag leeg in acht ronden door gewoon conservatief te boksen tegen Usyk. Het spreekt vanzelf dat als Joshua sneller in actie komt in een herkansing, hij op zoek zal zijn naar de KO op Usyk.

Alex Krassyuk, Usyk’s promotor zegt dat zijn vechter niet boos is dat Joshua de herkansing-clausule in het contract, per direct heeft geactiveerd om een ​​tweede gevecht tussen hen af ​​te dwingen. Usyk wil ook nog wel een keer tegen Joshua vechten. Omdat hij de voormalige IBF/WBA/WBO zwaargewicht kampioen een tweede keer wil verslaan.

We doen het nog een keer

Usyk krijgt dan nog eens miljoenen, en de kans om zijn overwinning van afgelopen zaterdag te bewijzen als geen toevalstreffer. Joshua heeft de herkansing-clausule al geactiveerd. ,,De herkansing stond beschreven in ons contract”, zegt Krassyuk.

,,Toen we het bespraken, was Oleksandr niet van streek, maar juist opgetogen. Hij zei: ‘Cool, ik zal Anthony twee keer verslaan”, aldus Usyk’s promotor Krassyuk. Joshua zal zeker agressiever vechten in de rematch met Usyk. Maar of dat een verbetering is of niet ten opzichte van zijn laatste optreden valt nog te bezien.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page