Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende 'KO'! Daagt Usyk uit ? Boks Nieuws
Boks Nieuws

Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende 'KO'! Daagt Usyk uit ?

Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende 'KO'! Daagt Usyk uit ?

Joe Joyce versloeg Joseph Parker met een verbluffende knock-out in de 11e ronde van hun bokswedstrijd gisteravond. Joyce daagde vervolgens Oleksandr Usyk uit voor een zwaargewicht titelgevecht.

De Britse Joyce scoorde een verbluffende KO-overwinning op Joseph Parker, nadat hij eerst diens neus en geest had gebroken in een klassieker van een gevecht. Joyce zette nog een stap in de richting van een wereldtitel door zijn moedige tegenstander af te straffen en in spectaculaire stijl in ronde elf te eindigen.

Tyson Fury

Joyce, die maandag 37 werd en een beruchte trage starter is, nam zijn tijd in Manchester. Na een aantal spannende rondes waar beide boksers flinke stoten uitwisselingen hadden, moest Parker zijn meerdere erkennen in Joyce en verloor hierbij zijn kans op de WBO interim wereldtitel zwaargewicht aan de Brit.

Direct na de wedstrijd daagde Joyce de Oekraïner Usyk uit voor diens titels. Echter zal Joyce achter in de rij aan moeten sluiten aangezien Tyson Fury zijn zinnen ook heeft gezet op een clash met Usyk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws