Golovkin door de hel: Verslaat Derevyanchenko (video) Nieuws
Nieuws

Golovkin door de hel: Verslaat Derevyanchenko (video)

Golovkin door de hel: Verslaat Derevyanchenko (video)

De Oekraïense underdog ging tot het einde met Gennadiy Golovkin voor 12 onvergetelijke rondes.

Toch verloor Derevyanchenko via een unanieme beslissing in hun 12-ronde middengewicht titelgevecht in Madison Square Garden. Alle drie de juryleden scoorden hun gevecht voor Golovkin, die de IBF- en IBO-middengewichttitels herwon door een memorabele vechtpartij te winnen die een rematch rechtvaardigde.

Naar het ziekenhuis

Juryleden Frank Lombardi en Eric Molinski scoorden elk zeven ronden voor Golovkin en hadden hem op voorsprong (115-112) toen hun fantastische gevecht eindigde. Jurylid Kevin Morgan scoorde zes rondes per stuk voor Golovkin en Derevyanchenko, maar hij gaf Golovkin een winst van één punt vanwege de knock-down die hij tijdens de eerste ronde produceerde.

De wedstrijd had zoveel geëist van beide vechters dat deze direct na de het luiden van de bel uitgeput naar hun hoeken terugkeerde. Doordat zowel Derevyanchenko als Golovkin naar het ziekenhuis werden vervoerd waren zij niet aanwezig op de persconferentie na het gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws