Familie Bokser Andy Ruiz won veel geld met gokken op winst Nieuws
Nieuws

Familie Bokser Andy Ruiz won veel geld met gokken op winst

Familie Bokser Andy Ruiz won veel geld met gokken op winst
Familie Bokser Andy Ruiz won veel geld met gokken op winst

De familieleden van de recent gekroonde wereldkampioen boksen waren overtuigd dat hij Anthony Joshua zou verslaan.

Andy Ruiz Jr.'s familie verdiende ieder $ 10.000 met gokken, na $ 1.000 inzet in de overtuiging dat hij de voormalige wereldkampioen zwaargewicht kampioen Anthony Joshua, in Madison Square Garden in New York City afgelopen zaterdag zou verslaan.

Ruiz Jr. zette de bokswereld op zijn kop toen bleek dat hij 11/1 underdogkansen overwon. Misplaatste opmerkingen over zijn gewicht, een knock-down in de derde ronde om daarna zelf vier knockdowns te scoren zorgde voor ware een schok, maar verdiende winst door ingrijpen van de scheidsrechter in de zevende ronde.

Veel geld verdiend

Met de winst werd Ruiz Jr. de eerste Mexicaan die een groot kampioenschap won, een salaris van $ 7 miljoen verdiende en meerdere gezinsleden rijker maakte. Omdat ze het vertrouwen hadden $ 1.000 op hem in te zetten om te winnen. Tijdens de Jimmy Kimmel Live-show op dinsdag zei Ruiz Jr.: "Mijn vader, mijn broer, mijn moeder … ze hebben allemaal bijna 10.000 dollar aan mij verdiend.

ZIE OOK >> Rematch tussen Andy Ruiz en anthony Joshua geboekt

Vader Andres Ruiz zei in dezelfde show: "Ik voel me zo trots, man, mijn Rocky Mehicano!" Een rematch met Anthony Joshua is al ingeboekt, wellicht dat met dezelfde overtuiging de familie van de sympathieke bokser nog meer geld kan verdienen met gokken op hun held.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws