'Die hater eruit of ik sla hem plat!' Vader Bokskoning Tyson Fury dreigt criticus Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Die hater eruit of ik sla hem plat!' Vader Bokskoning Tyson Fury dreigt criticus

'Die hater eruit of ik sla hem plat!' Vader Bokskoning Tyson Fury dreigt criticus

John Fury is woedend over David Haye's voorspelling dat Dillian Whyte zal winnen van zijn zoon Tyson Fury. Hij eist dan ook dat Haye wordt verwijderd uit het BT Broadcast commentaar team voor de wedstrijd. Gebeurt dit niet dan dreigt Fury senior klappen uit te gaan delen.

Het duurde niet lang voordat Fury senior reageerde op de voorspelling van Haye, dat Whyte diens zoon zal verslaan in hun snel naderende gevecht van 23 april. Haye sprak gisteren met een aantal nieuwsmedia en hij zei dat hij Whyte zal zegevieren, mogelijk door knock-out, hij zal niets van Fury overlaten.

Dit is niet de eerste keer dat Haye tegen Fury is in een gevecht. Hij deed dit al eerder in het Wladimir Klitschko gevecht en in ten minste een van de drie Deontay Wilder gevechten. Vader Fury kon dit niet waarderen en waarschuwde Haye; ,,Ga nooit tegen mijn zoon in", zei John Fury in het verleden tegen Haye. Nu Haye weer niet luistert is de vader van de WBC zwaargewicht kampioen woedend.

Hij moet opzouten

In gesprek met Talk Sport heeft de 57-jarige Haye een 'hater' genoemd. En heeft hij geëist dat hij wordt verwijderd uit het BT-team dat het Fury tegen Whyte gevecht zal becommentariëren . Als dit niet gebeurt, zegt John, "zal er een probleem zijn."

,,David Haye mag geen commentaar geven op die show", zei John gisteren. ,,David Haye moet achteraan op de tribune gaan zitten waar niemand hem kan zien. Hij is een hater, ik wil hem niet in de buurt van mijn familie, daar komt het op neer. Ze kennen me, BT, en ik zal niet zwijgen als hij er is en sla hem plat."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws