Home / Nieuws / Boks Nieuws / Brute aanval: Russische bokskampioen de cel in (video)

Brute aanval: Russische bokskampioen de cel in (video)

Een rechtbank in Rostov, Rusland veroordeelde regionaal bokskampioen Daniil Gritsay tot zes jaar voor de mishandeling van Igor Nesmelov, een militair vliegtuigingenieur uit Moskou.

De mishandeling vond plaats op 19 juni 2018, vlakbij het Dom Turista-hotel in de regio Rostov in Rusland. Volgens berichten waren de bokser en zijn vriend dronken en luidruchtig in een hotel.

De ingenieur, die op zakenreis was in Rostov, zou naar verluidt zijn hoofd uit het raam hebben gestoken en commentaar hebben geleverd op het wanordelijke gedrag.

Aanval

Dientengevolge bestormden Gritsay en zijn vriend de lobby van het hotel. Toen de ingenieur naar beneden kwam om een ​​einde te maken aan het dronken gedrag, werd hij aangevallen door de bokser.

Delen van het incident werden vastgelegd op veiligheidsbeelden, waaruit bleek dat Gritsay de ingenieur ernstige schade toebracht. Nesmelov had een gebroken kaak, gebroken tanden en een hematoom in de hersenen doordat hij werd aangevallen met een grote steen.

Lange lijst

Gritsay, heeft een geschiedenis van mishandeling. Volgens het onderzoek viel de bokser een vrouw aan die weigerde met hem uit te gaan, een klant in een karaokeclub mishandelde en dreigde hij een neuroloog te vermoorden.

Bekijk ook

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page