BOZE ROY JONES JR: ‘Ik vecht niet tegen Mike Tyson’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOZE ROY JONES JR: ‘Ik vecht niet tegen Mike Tyson’

BOZE ROY JONES JR: ‘Ik vecht niet tegen Mike Tyson’

ROY JONES JR: 'Ik vecht niet meer tegen Mike Tyson'

Er lijkt een kink in de kabel te zijn voor het comeback gevecht tussen bokslegendes Mike Tyson en Roy Jones Jr. Compensatie of anders..

Roy Jones Jr. boos over het uitstel van zijn gevecht tegen Mike Tyson, hij dreigt zich terug te trekken. Het oefengevecht van Roy Jones met Mike Tyson is uitgesteld en Jones wil daarvoor gecompenseerd worden.

Het gevecht tussen Jones en Tyson wat na wat heen en weer onderhandelen eindelijk tot stand kwam is verplaatst naar 28 november. De twee voormalige topboksers zouden oorspronkelijk 12 september met elkaar de ring ingaan.

Compensatie of ik vecht niet

In een interview met de Daily Mail legde Jones Jr. zijn problemen uit met betrekking tot het opnieuw geplande gevecht voor november. Hij wil eigenlijk gecompenseerd worden voor de datumwijziging, anders vecht hij helemaal niet.

“Voor mij ging het meer om pushen om door te gaan en het te doen, ten eerste omdat ik gefocust ben en Mike gefocust moet blijven”, zei Jones. “… Ik heb andere dingen moeten annuleren om hier te zijn. Het gooit mijn agenda in de war. Ik moet dingen veranderen.”

Het is mijn inkomen

“Dat is het grootste probleem. Ik ben geen fulltime bokser meer, dus ik doe andere dingen om een ​​inkomen te verdienen. Als ik andere dingen niet kan, dan zou ik daarvoor gecompenseerd moeten worden, omdat het de schema’s verandert. Het is niet acceptabel. “

Echter is er volgend Jones geen echte reden om het gevecht niet door te laten gaan. Beweert wordt echter dat men de situatie rondom het coronavirus wil afwachten. En Tyson zou niet in een half gevulde zaal willen vechten.

Dan maar niet vechten

“We proberen iets uit te zoeken. Mijn advocaten zijn in gesprek met Mike’s advocaten en proberen manieren te bedenken om er een betere situatie van te maken, zodat ik dat kan compenseren, dat is voor mij gunstiger ”, zei hij. “… Als ze er geen zin in hebben, dan gaat het hele feest niet door.”

“Waarom zou ik de datum veranderen en de rest van mijn jaar verknoeien als ik instemde met 12 september? Ze zeiden dat ze een groot publiek wilden krijgen. Als je publiek wilt krijgen, is dat een ander soort geld. Als je een groot evenement wilt, is dat een ander soort geld.”

Bekijk ook

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page