Bokslegende Nigel Benn zegt comeback af: Fans over de zeik Nieuws
Nieuws

Bokslegende Nigel Benn zegt comeback af: Fans over de zeik

Bokslegende Nigel Benn zegt comeback af: Fans over de zeik
Bokslegende Nigel Benn zegt comeback af: Fans over de zeik

Nigel Benn zegde zijn controversiële comeback af, wat ontvangen werd met enige spot van de boks fans.

De 55-jarige Benn kondigde vorige maand zijn comeback aan tegen Sakio Bika, echter maakte de boks veteraan deze week bekend toch niet de ring in te gaan wegens een tijdens de training opgelopen schouderblessure.

"Ik droom al jaren van een eenmalig comeback gevecht en ik ben diepbedroefd dat ik het moest afblazen", vertelde Benn aan de pers. Boks fans vragen zich af of Benn daadwerkelijk een blessure heeft, in plaats daarvan wijzen op het feit dat de kaartverkoop blijkbaar erg laag tot nihil is.

Vergane glorie

Een gebrek aan kaartverkoop voor het comebackgevecht van Nigel Benn tegen Sakio Bika lijkt eerder de reden dat hij besloten heeft de stekker uit het gevecht te trekken, volgens sceptische boksfans. "De 14 mensen die kaartjes kochten, zullen razend zijn", twitterde een boksfan.

ZIE OOK >> Bokslegende Nigel Benn kondigt comeback aan

De situatie rondom Benn slingert de discussie aan of boksers op latere leeftijd nog wel een comeback moeten maken. Benn was ooit een groot kampioen maar lijkt ingehaald door de tijd, met grote namen als een Anthony Joshua en Tyson Fury die bij de boks fans meer op het netvlies staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws