Bokslegende Mike Tyson gebruikt extreme methode voor comeback – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Mike Tyson gebruikt extreme methode voor comeback

Bokslegende Mike Tyson gebruikt extreme methode voor comeback

Even zomaar op 53-jarige leeftijd terugkomen naar boksen vergeet het maar.

Dat weet bokslegende Mike Tyson ook, het oud zwaargewicht plaatste onlangs een trainingsvideo van zichzelf online, waarin zijn brute kracht nog steeds te zien is. Bewegend als een tornado klonken de stoten als kanonskogels zo hard.

Mike Tyson heeft naast een bruut trainingsregime ook stamceltherapie inzet voor zijn comeback. Wel zegt Tyson dat hij zich nog steeds ‘raar’ voelt na het gebruik van de stamceltherapie. “Toen ze het bloed afnamen, was het rood en toen het terugkwam, was het bijna doorzichtig,” zegt Tyson.

Doorzichtig bloed

“Ik kon bijna door het bloed heen kijken en daarna injecteerden ze het in mij, “zegt Tyson. En sindsdien voel ik mij een beetje raar, ik moet nu in balans komen. Ik voel me een ander persoon, maar ik kan niet uitleggen waarom ik me zo voel. Het is echt ongelofelijk wat wetenschappers kunnen doen. Ik voel mij als herboren”

Iron Mike is al overspoeld met potentiële uitdagers om tegen te vechten, waarbij de oude zwaargewicht rivaal Evander Holyfield zijn eigen video postte als reactie op Tyson en de deur opende voor een potentieel derde gevecht tussen het paar

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page