Bokskampioen Deontay Wilder twerkt er op los (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen Deontay Wilder twerkt er op los (video)

Bokskampioen Deontay Wilder twerkt er op los (video)

Deontay Wilder zette een spektakel op toen hij in februari naar de ring liep om Tyson Fury voor de WBC-zwaargewicht titel te ontmoeten. Maar een paar dagen nadat hij zijn eerste professionele verlies had geleden. Gaf hij de schuld aan zijn uitgebreide kostuum dat hij droeg als reden voor zijn zware nederlaag.

Het kostuum, dat een helm en een masker omvatte, woog ongeveer 40 pond, zei hij. "Hij heeft me helemaal geen pijn gedaan, maar het simpele feit is … dat mijn uniform veel te zwaar voor me was", vertelde Wilder aan Yahoo Sports.

Lekker dansen

"Ik had vanaf het begin van het gevecht geen benen meer. Maar ik ben een krijger en mensen weten dat ik een krijger ben. Het was gemakkelijk te zeggen dat ik geen benen had of zo. Veel mensen vertelden me: ‘Het leek erop dat er iets mis was met je’. Er was iets, maar als je in de ring zit, moet je veel dingen bluffen.

Wilder was in een opgewekte bui toen camera's hem shirtloos op straat betrapten en viraal ging afgelopen week. Wilder laat zien dat hij naast boksen ook nog kan twerken. De sexy dans en het schuddende achterwerk van Wilder dede de vrouwen harten sneller slaan aan de keten te horen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws