Bokser slaat 2 rivalen knock-out in 5 dagen, 'had er zin in' Nieuws
Nieuws

Bokser slaat 2 rivalen knock-out in 5 dagen, 'had er zin in'

Bokser slaat 2 rivalen knock-out in 5 dagen, 'had er zin in'

Lee Reeves verlaat vandaag Colombia na een aantal succesvolle bokswedstrijden in korte tijd. De 26-jarige Ier reisde zaterdag af naar het Zuid-Amerikaanse land, voorgevecht tegen zijn landgenoot Jonathon Moran. Echter pakte de bokser nog een gevecht mee.

De jonge bokser was zaterdag snel klaar met zijn rivaal Moran. In de eerste ronde sneuvelde deze al en doorbrak zijn ongeslagen verlies. Omdat Reeves zich niet echt in hoefde te spannen, had hij zin in nog een potje boksen.

In de taxi

Na een korte rust betrad Reeves woensdag wederom de boksring om. Dit keer duurde het iets langer voor Reeves om zijn tegenstander neer te slaan. In de derde ronde ging het licht uit en kon de taxi naar het vliegveld alvast besteld worden.

,,Net klaar met mijn tweede gevecht hier in Colombia en kan eindelijk beginnen te ontspannen", schreef Reeves op social media. ,,Ik zal niet beseffen hoe gek deze ervaring is totdat ik terug ben. In mijn bed lig en er over na denk", aldus Reeves.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/rico-verhoeven-moet-voetbalclub-sparta-redden/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws