Boksen: Wilder dreigt Breazeale als hij sterft, sterft hij Nieuws
Nieuws

Boksen: Wilder dreigt Breazeale als hij sterft, sterft hij

Boksen: Wilder dreigt Breazeale als hij sterft, sterft hij
Boksen: Wilder dreigt Breazeale als hij sterft, sterft hij

Deontay Wilder zet zaterdag 18 mei zijn WBC zwaargewicht titel op het spel tegen Dominic Breazeale.

Het gevecht zal niet onopgemerkt voorbij gaan daar zorgt Wilder wel voor. In de aanloop naar de wedstrijd dit weekend, deed Wilder een aantal opzienbarend uitspraken die niets aan de verbeelding overlaten.

Zo noemde Wilder boksen als de enige legale manier om iemand te vermoorden en er ook nog eens voor betaald te krijgen. "Zijn leven staat op het spel voor dit gevecht en ik bedoel zijn leven," zei Wilder over Breazeale.

Als hij sterft, sterft hij

"Dominic Breazeale heeft hierom gevraagd. Dit is de enige sport waarbij je een man kunt doden en tegelijkertijd ervoor kunt laten betalen. Het is legaal. Dus waarom zou ik mijn recht niet gebruiken om dat te doen … als hij sterft, sterft hij. "

De vete tussen beide boksers gaat terug tot 2017, Wilder beweerde dat Breazeale dreigende opmerkingen zou hebben gemaakt tegen zijn broer in een hotel. Een furieuze Wilder volgde Breazeale op en leidde tot een heftige vechtpartij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws