Boksen is niet dood: Lokale events maken de sport weer groot Nieuws
Nieuws

Boksen is niet dood: Lokale events maken de sport weer groot

Boksen is niet dood: Lokale events maken de sport weer groot

Een tijd lang leek het boksen in het slop te zitten, daar waar kickboksen een flinke groeispurt maakte.

Boksen maakt een opleving mee, niet alleen door de grote namen zoals Tyson Fury, Anthony Joshua, Ruiz Jr of een Deontay Wilder, op de lokale boks events lijkt de groei meer dan ooit te zien.

Een van de jaarlijkse boksgala's die druk bezocht wordt is die van Olympia 75 in het zuidelijkste deel van Nederland, Limburg. Afgelopen zaterdag 14 september was het dan ook weer volle bak in het Cornelius huis te Heerlen.

Ze komen voor de knock-outs

Een groot aantal bokstalenten van uit Nederland maar ook uit het buitenland streden om de eer. Organisator en boks trainer Patrick Driessen en zijn team zette ook dit jaar weer een top gala neer, events als deze maken de sport weer groot.

"Mensen willen meer actie zien, geen schone bokswedstrijden het publiek komt tenslotte voor de knock-out," zegt Driessen. De boksfans zullen het daar absoluut mee eens zijn, hoe meer sensatie hoe meer de sport weer zal opleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws