ANTHONY JOSHUA: Vechten tegen Tyson Fury zonder publiek geen probleem Nieuws
Nieuws

ANTHONY JOSHUA: Vechten tegen Tyson Fury zonder publiek geen probleem

ANTHONY JOSHUA: Vechten tegen Tyson Fury zonder publiek geen probleem
ANTHONY JOSHUA: Vechten tegen Tyson Fury zonder publiek geen probleem

Anthony Joshua is bereid om tegen Tyson Fury achter gesloten deuren te vechten

Joshua zegt dat hij bereid is om Tyson Fury achter gesloten deuren te bevechten indien nodig om het gevecht te laten plaatsvinden met de WBC-zwaargewichtkampioen. Echter, door Joshua en Fury te laten vechten zonder publiek, zijn de verliezen aan ticket sales $ 20 miljoen.

Hoewel het nobel klinkt dat Joshua vrijwillig vecht tegen Fury achter gesloten deuren, is het een leeg gebaar. Het gebeurt niet. Joshua's promotor Eddie Hearn wil het Fury gevecht in Engeland houden voor een groot publiek van 80.000 in een van de voetbalstadions.

Niet zonder publiek

Joshua's volgende gevecht tegen zijn IBF-verplichte Kubrat Pulev zou mogelijk in juli kunnen plaatsvinden voor een live publiek in de Pula Arena in Kroatië. Het Midden-Oosten speelt nog steeds een rol voor die strijd.

Het is niet alleen aan Joshua om te beslissen achter gesloten deuren te vechten. Zijn promotors bij Matchroom Boxing en Fury zouden daar mee moeten instemmen. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Fury, zijn promotors bij Top Rank en Matchroom ermee instemmen dat het Joshua-gevecht plaatsvindt zonder fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws