ANTHONY JOSHUA: ‘Ik sla Fury binnen 6 rondes knock-out’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ANTHONY JOSHUA: ‘Ik sla Fury binnen 6 rondes knock-out’

ANTHONY JOSHUA: ‘Ik sla Fury binnen 6 rondes knock-out’

ANTHONY JOSHUA: 'Ik sla Fury binnen 6 rondes knock-out'

Hij mag dan de underdog zijn, maar Anthony Joshua lijkt er volkomen zeker van te zijn dat hij rivaal Tyson Fury in 6 rondes knock-out heeft.

“Ik heb veel respect voor de man (Tyson Fury). Hij is een goede familieman en een goede vechter, maar aan de andere kant wil ik zijn hoofd breken ”, zei Joshua tijdens een optreden in Sky One’s ‘A League Of Their Own’.

Voor WBC-zwaargewicht koning Fury en WBA Super, WBO en IBF-titelhouder Joshua staan er twee gevechten gepland. Met de clash van afgelopen zaterdag waar Alexander Povetkin tegenstander Dillian Whyte verpulverde is de eerste wedstrijd dichtbij.

Ik kan de druk aan

“De eerste zes rondes, denk ik, nou ik weet het, dan ga ik hem uitschakelen,”aldus Joshua. “Ik heb een kortere carrière gehad, dus ik ben frisser. Ik zit al langer in het diepe, dus ik kan de druk aan en ik denk dat ik hem snel knock-out krijg.”

Maar voordat het eerste Fury vs Joshua gevecht kan plaatsvinden in 2021. Moet Fury een derde gevecht met Deontay Wilder onderhandelen. Daarnaast moet Joshua voorbij IBF-verplichte Kubrat Pulev. Beide gevechten staan ​​voorlopig gepland voor december.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page