Bob Sapp's wedstrijd in Frankrijk wederom zielige vertoning - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bob Sapp’s wedstrijd in Frankrijk wederom zielige vertoning

Bob Sapp’s wedstrijd in Frankrijk wederom zielige vertoning

Bob Sapp heeft weer eens in een gevecht aangetoond dat het beter is om te stoppen, hij wist zijn tegenstander nauwelijks te raken.

Waar zijn de dagen gebleven dat Bob Sapp een echte superkracht was in het kickboksen en MMA? Het lijkt alsof het eeuwen geleden is dat hij de grote van deze aarde zoals Ernesto Hoost en Antonio Rodrigo Nogueira legitiem versloeg en de schrik van de ring was. Dat doek viel al lang geleden, en Sapp is in de afgelopen tien jaar een parodie van zichzelf geworden.

In principe gaat zijn werkwijze zo – hij boekt een gevecht. Hij verschijnt. Hij veroorzaakt een gedoe en het liefst een incident bij de weging om de boel op te hypen. Dan, zodra de strijd begint, neemt hij een lichte stoot of twee, gaat naar beneden en zal niet doorgaan. Hij heeft 18 van de 20 MMA-gevechten verloren en een lading van kickboxing wedstrijden op deze manier de afgelopen 10 jaar.

Gisteren nam hij zijn onzinnige gedoe mee naar Frankrijk.

De 43-jarige Sapp meldde zich op voor een kickboks wedstrijd met 39-jarige Greg Tony bij Fight Night Saint Tropez 5. Bij de weging (op het strand), werd Tony een beetje baldadig en besprenkelde Sapp met een drankje . Dit was reden voor Sapp om hem aan te vallen. Zie onderstaande video:

 

Woede zou moeten leiden tot overwinning, toch?

Nou, dat maakte de woede voor de wedstrijd duidelijk en Sapp zou zeker overwinnend zijn, toch? Ja tuurlijk. Hier is het hilarisch patetische einde aan een zielig gevecht. Want Sapp werd verslagen door TKO, let wel veroorzaakt door hem zelf.

Tony heeft hem nauwelijks aan de linkerkant aangeraakt. Ja, maar Sapp ging naar beneden. Nadat hij zijn hoofd een paar seconden komisch schudde, keek hij naar de scheidsrechter, zo helder als hij maar zijn kon, en vertelde hem dat hij niet door zou gaan. En dat was ook meteen einde partij.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page