Bob Sapp in elkaar gemept door Sumo Worstelaar in Korea! Nieuws
Nieuws

Bob Sapp in elkaar gemept door Sumo Worstelaar in Korea!

Bob Sapp in elkaar gemept door Sumo Worstelaar in Korea!

Vechtsport superster Bob Sapp maakte zijn terugkeer naar MMA, maar moest het duur bekopen.

Hij vocht tegen de populaire Sumo Wrestler Aorigele, maar simpel gezegd , Bob Sapp moet stoppen met vechten. Het leek alsof de gebeden van de strijdliefhebbers waren beantwoord omdat hij drie jaar niet in de kooi was verschenen. Maar als je alle vechtsport nostalgie wilt krijgen voor freakshow gevechten uit het Verre Oosten, leverde ROAD FC 32 na 40 seconden een koploper op in dat verband.

De vierkante Aorigele viel wild aan en raakt de Amerikaanse gigant met een paar lowkikcs, brede armstoten voordat de voormalige Minnesota Vikings linebackermet een linkse directe naar de vloer word verwezen, hoewel het lijkt dat de Chinese sumo weinig techniek in zijn opvallende repertoire heeft.

Sapp maalt er niet om

Ondanks zijn snelle verlies, trekt Sapp zich niet veel van een onbedoeld verlies in zijn prestaties vergeleken met zijn vorige MMA-uitstapjes, die veel zeggen. Sapp heeft een reputatie behaald om gevechten te winnen of een verlies te nemen om snel wat geld te verdienen. Ondanks de onschadelijke linkerhand, die Sapp heeft neergehaald, noemde niemand dit een serieus gevecht omdat hij eigenlijk probeerde te winnen van Aorigele, de zelf benoemde "Kung-Fu Panda vanChina".

Slechte prestaties van Sapp

Vier jaar geleden interviewde Ariel Helwani van MMA Fighting Sapp en speelde hem de zwarte piet toe voor zijn gebrekkige resultaten in een aantal gevechten. Het is een interview dat in de MMA-folklore zou moeten gaan, omdat Sapp reageerde met een aantal bizarre uitbarstingen van nietszeggende uitspraken die probeerde zijn optredens te rechtvaardigen zonder echt te erkennen dat hij voor het eerst een strijd had gefixed. "Ik ben een pionier van deze sport. Ik hou momenteel elk record voor deze MMA. Dat is juist? Ik heb meer reclamefilms, meer films, meer onderschrijvingen en meer kijkers dan iedereen heeft behaald.

Geen matchfixing

"Zal ik deze gevechten dan beïnvloeden? Nee," zei Sapp. "Zal ik in die ring gaan en veel schade krijgen voor kleine looncheques? Nee, ik zal geen schade aan mijn lichaam krijgen die langdurig voor een kleine hoeveelheid geld is toegebracht. Ik denk dat we dat nu hebben gezien met voorbeelden in de NFL, en het feit dat sommige van deze mannen terugkomen en zeggen 'hey, we willen wat geld, we hebben hersenschade.' Ik word goed betaald onder wat een professionele bokser zou hebben, of Manny Pacquiao. Dus nooit zal ik langdurige schade voor een klein salaris riskeren. Dat zal nooit gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws