Bezoek het Gala der Gevechtskunsten 24 juni 2017 Nieuws
Nieuws

Bezoek het Gala der Gevechtskunsten 24 juni 2017

Bezoek het Gala der Gevechtskunsten 24 juni 2017
Foto: Roel Fotografie
Foto: Roel Fotografie

Op zaterdag 24 juni aanstaande organiseert Budo Ryu Events BV het grootste Martial Arts demonstratie Gala van Nederland, het “Gala der Gevechtskunsten”. Dit Gala zal voor de vijfde maal plaatsvinden, ditmaal in de grote Stadsschouwburg van Sittard.

Wie komt er naar het Gala der Gevechtskunsten;

Het Gala der Gevechtskunsten biedt een avondvullend programma voor jong en oud, zowel voor actieve (vecht)sportbeoefenaars als voor de toeschouwer zonder sportervaring. programma van het Gala is samengesteld voor iedereen. Circa zestien demoteams in diverse disciplines verzorgen een mooie choreografie op muziek, waardoor er voor eenieder wat wils te zien is. We krijgen ieder jaar leuke reacties van jonge kinderen die de acts met de diverse wapens echt geweldig vinden tot de volwassenen die de beheersing van lichaam en geest van de acts vol bewondering hebben aanschouwd.

Wat mogen de toeschouwers verwachten?

Het door Budo Ryu Events georganiseerde Gala der Gevechtskunsten is een spetterende show die draait om veel verschillende gevechtskunsten. Het is een fascinerende avond voor het hele gezin. We hebben bewust gekozen voor een Theatersetting waarbij door muziek, licht, sensatie en spanning de kunst van de gevechtskunst geheel tot uiting komt. De toeschouwers raken gefascineerd door de diversiteit en kwaliteit van de diverse acts. Zowel toptalenten uit de regio als absolute wereldtoppers en acts uit Hollands got Talent kunt u aanschouwen, van breakdance tot Karate en een spetterende Freestyle-competitie.

Foto: Roel fotografie
Foto: Roel fotografie

Waarom organiseert Budo Ryu het Gala der Gevechtskunsten?

Omdat we vinden dat gevechtskunst een beter imago verdiend dan wat het nu heeft willen we iedereen de mogelijkheid bieden om dit zelf te ervaren. Daarom dus ver van de sporthal en arena in een schouwburg waar de ambiance gecreëerd wordt waardoor die beleving kan worden geboden. Iedereen van leek tot expert ziet hierdoor de kunst en passie welke de acts ten toon spreiden.

Heeft u interesse aanwezig te zijn, kijk dan voor tickets en info op www.galadergevechtskunsten.nl en reserveer snel de laatste plaatsen.

Adres Stadsschouwburg van Sittard

Mgr. Claessensstraat 2
6131 AJ Sittard

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws