Belgische MMA vechter Cindy Dandois terug bij de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Belgische MMA vechter Cindy Dandois terug bij de UFC

Belgische MMA vechter Cindy Dandois terug bij de UFC

Het is de Belgische  Cindy Dandois dan eindelijk gelukt, na vele posts op social media waar zij zichzelf adverteerde als kanshebber tegen de vrouwelijke kampioen Cris Cyborg, mag zij terugkeren naar de UFC. Let wel naar The Ultimate Fighter een talentenshow voor MMA talent waar men als deelnemer hoopt uiteindelijk in de kooi te komen staan voor het grote publiek. Al eerder deed Dandois en poging en stond korte tijd onder contract bij de UFC maar moet al snel vertrekken. In de tussentijd heeft zij een aardig record opgebouwd door veel in Japan te vechten, maar ook tijdnes toernooien in Europa. Dit alles blijkt er aan te hebben bijgedragen dat zij nu wederom een poging mag doen om binnen de UFC te geraken.

Belgische MMA vechter Cindy Dandois terug bij de UFC
Foto: Instagram

Eindelijk is dan de UFC vrouwen divisie compleet

Cris Cyborg die gisteren aanwezig was bij de audities voor TUF28, de show waar Dandois ook voor auditeerde melde op social media dat eindelijk de tijd gekomen is dat er voldoende vrouwen zijn om tegen te competeren. Het deelnemers veld is groot en het zal voor Dandois dan ook geen eitje zijn om door te stoten naar de top. “Show up 29 girls! Looks like there is a featherweight division now!. I’m proud to see this day!”, aldus Cyborg op haar instagram. Een deelnemers veld van maar liefst 29 dames die allemaal hetzelfde willen, de kooi in en wel tegen Cyborg zelf. Zal Dandois door de selectie komen? Wij wensen haar al vast heel veel succes met deze kans.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page