Bekende vechter onder vuur wegens uitbrengen nep nieuws – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende vechter onder vuur wegens uitbrengen nep nieuws

Bekende vechter onder vuur wegens uitbrengen nep nieuws

De Canadese Lethwei kampioen Dave Leduc wordt bekritiseerd wegens oneervol gedrag

Nieuws website KickboxingZ meldt dat de Internationale Lethwei Federatie Japan de Canadese kampioen Dave Leduc bekritiseerd wegens oneervol gedrag. Leduc bracht het nieuws dat hij in 2021 tegenover Muay Thai en K-1-superster Buakaw Banchamek zou staan ​​in een gevecht dat onder volledige Muay Thai-regels zou worden gehouden.

Buakaw was de afgelopen jaren druk in de weer voor de All Star Fight- en MAS Fight-organisaties, en het leek ongebruikelijk dat hij een wedstrijd zou accepteren met de zwaardere en grotere Leduc, die geen ervaren Muay Thai vechter is. KickboxingZ nam contact op met de promotor van Buakaw, Sasan Ghosairi.

Grote schande

“We vroegen de heer Sasan Ghosairi, die al jaren Buakaw promoot, of er enige waarheid was over het gesprek over een Buakaw-Leduc-gevecht in 2021. De heer Sasan vertelde ons dat het nieuws “nep” was en beschreef het rapport als “grappig” in een Facebook-bericht,” zegt KickboxingZ.

De ILFJ, die Leduc-wedstrijden in Japan promootte, onderzocht de oorsprong van de Buakaw-Leduc-geruchten en ontdekte dat de bron niemand minder was dan Leduc zelf. ‘Het was nep. Dave Leduc is bang dat het publiek hem vergeet en gooide nep naar de media. We zijn erg teleurgesteld over Dave Leduc, ”zei de ILFJ in een verklaring.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page