Bekende vechter (30) dood na operatie! 'Groot verlies' Nieuws
Nieuws

Bekende vechter (30) dood na operatie! 'Groot verlies'

Bekende vechter (30) dood na operatie! 'Groot verlies'

Kyle Reyes, MMA-vechter is op 30-jarige leeftijd overleden. De vechter overleed gisteren volgens verschillende sociale media-berichten van familie en vrienden. Een infectie opgelopen na een operatie werd hem fataal.

Op 27 augustus onderging Reyes een reconstructieve operatie om een ​​gescheurde linker biceps te repareren. In de loop van de volgende 24 uur ging "zijn gezondheid bergafwaarts" nadat hij niet meer reageerde nadat een infectie ervoor zorgde dat een van zijn longen het opgaf.

Hard achteruit

Er was een geldinzamelingsactie gestart voor Reyes via een GoFundMe pagina om dat de vechter op de intensive care lag. Daar ging het goed met hem tot zijn gezondheid plots hard achteruit ging. Op het moment van de aftrap van de inzamelingsactie verspreidde de infectie zich naar andere organen, maar Reyes bevond zich in stabiele toestand op een intensive care-afdeling.

Reyes vocht bij een aantal bekende organisaties zoals ACA en ACB. Bekende namen uit de vechtsportwereld zoals Randy Couture noemen de dood van Reyes een groot verlies voor de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws