Bekende MMA-vechters schoppen 21-jarige jongen dood – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende MMA-vechters schoppen 21-jarige jongen dood

Bekende MMA-vechters schoppen 21-jarige jongen dood

Bekende MMA-vechters schoppen 21-jarige jongen dood
Willy Duarte (L) en de Broers Bianchi (foto RV)

Een moord op een 21-jarige jongen houdt Italië in de ban. Hij werd op straat doodgeschopt, verdachten zijn bekende MMA-broers.

Een jongen van 21 is in Italië doodgeschopt. De moord op Willy Monteiro Duarte gebeurde in Colleferro, in de buurt van Rome, in de nacht van zaterdag op zondag. Het Slachtoffer besloot na het werken nog even wat te gaan drinken in een bar.

Echter stuitte Duarte op een vechtpartij waarbij een vriend van hem betrokken was. Hij wilde tussenbeide komen maar werd zelf slachtoffer van een aanval. Vier mannen schopte en sloegen op hem in net zolang dat hij bleef liggen, hij stierf ter plekke aan zijn verwondingen.

Bekende MMA-vechters

Twee andere jongens die Duarte en zijn vriend wilde ontzetten werden zwaar mishandeld. De daders verlieten de plaats van het incident en gingen in een bar een biertje drinken op de afloop. Onderzocht wordt of er racisme in het spel was. Duarte was van van Kaapverdische afkomst, maar geboren in Italië.

De vier daders hebben allen een strafblad en zijn bekende MMA-vechters Gabriele en Marco Bianchi. Deze stonden regelmatig in de MMA-kooi op toernooien. Ook waren zij diverse malen betrokken bij grootschalige drugshandel. Twee van hen zijn broers. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk ook

7-seconden ‘KO’ in UFC-debuut: Vechter blesseert knie tijdens viering

Terrance McKinney had afgelopen nacht een top-debuut op UFC 263.

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page